Перша 100 в УХЛ: хокеїсти «Кременчука» першими перевалили за сотню

25.11.2018, 13:13 Переглядів: 2 386

  

Історичним результативним кидком відзначився форвард Іван Савченко. Команда також дозаявила захисника, який грав за нашу команду

На домашньому хокейному матчі між «Кременчуком» і МХК «Динамо» (5:2) кременчужани закинули 100 шайбу в поточному розіграші чемпіонату. Відзначимо, що «Кременчук» перший серед усіх клубів, який переступив цю позначку.


Відео 100 шайби «Кременчука» у виконанні Івана Савченка



Історичним для кременчужан результативним кидком відзначився форвард Іван Савченко. На даний момент в активі нападника 21 (11+10) очко, що дозволяє йому займати друге місце серед снайперів в поточному розіграші УХЛ.



 


Автор 100 шайби ХК «Кременчук» в чемпіонаті УХЛ-Паріматч цього сезону нападник Іван Савченко прес-службі клубу розповів про перемогу над «Динамо»:


- Закинули 2 шайби, повели в рахунку, але командна гра не виходила. У другому періоді нормально заграли, але пропустили гол, з'явилася нервозність. У перерві поговорили в роздягальні, вийшли на лід і довели справу до впевненої перемоги. У наступному матчі в Харкові врахуємо помилки цього матчу.


- Про що говорили в роздягальні?

- Це залишилося в роздягальні.


- Ви стали автором ювілейної 100-ой шайби ХК «Кременчук» в чемпіонаті цього сезону, що відчуваєте?

- Закинути 100-ту шайбу міг будь-хто, у команди було багато гольових моментів в поєдинку, але пощастило мені. Спасибі, партнерам, що добре вивели мене на кидок після хорошої комбінації. Перед грою особливо не концентрували увагу на ювілейній шайбі, але радий, що змогли зайвий раз порадувати наших уболівальників, які здорово нас підтримували в такому непростому матчі.


Напередодні матчу з харківським «Динамо» кременчужани підсилилися захисником. «Кременчук» дозаявив захисника Іоанна Роганова. 19-річний Роганов раніше виступав в дитячих командах «Сокола», «Білому Барсі» U17 і «Крижинці» U20. Сезон 2015/16 захисник провів в чемпіонаті Польщі U20 в складі «Краковії» - 32 матчі, 6 (3+3) очок. Минулий сезон Іоанн Роганов відіграв в «Кременчуці» - 43 матчі, 9 (0+9) очок при показнику корисності +8 і 80 штрафних хвилинах.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх