Білосніжка та грибочки. Кременчуцьку «зраду» у закупівлях помітили в Мінекономрозвитку

12.11.2018, 17:02 Переглядів: 3 089

 


Перший заступник міністра економрозвитку Максим Нефьодов, який веде постійні дописи #зрадоперемогатижня у Facebook, сьогодні написав про «зраду» у закупівлях на прикладі парку «Придніпровський»

Кременчуцьку «зраду» у закупівлях робіт з реконструкції парку «Придніпровський», про яку писав «ТелеграфЪ», помітили в Мінекономрозвитку. Сьогодні перший заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов, який за своїми повноваженнями відповідає за держзакупівлі та систему ProZorro, який систематично веде дописи #зрадоперемогатижня на своїй сторінці у Facebook, написав про кременчуцьку закупівлю — про Білосніжку та грибочки.



Білосніжка та грибочки — це скульптури, які вже знесені, але знову опинилися в кошторисі реконструкції парку. Але це лише маленька частинка: там ще й арка закоханих, і тир, і купу дерев, які спиляли в попередні роки, хочуть знести повторно.


«У Кременчуці відбулась закупівля реконструкції парку Придніпровського майже за 30 млн грн. Перші дві закупівлі не відбулись, оскільки на них не прийшов жодний постачальник, тому було проведено переговорну процедуру. Об’єм робіт з реконструкції насправді неймовірний – це і знесення старих атракціонів, покладання нової плитки, нові фонтани і т.д. Плани взагалі грандіозні! Тільки місцеві журналісти виявили, що деякі із цих робіт були вже зроблені… Наприклад, внесли знесення бетонної скульптури «Білосніжка і гномики», будівлю тиру, дерев’яну скульптурну групу «Грибочки». Як встановили журналісти, цих споруд давним-давно вже немає… На жаль, чомусь вони опинились у кошторисі. Я впевнений, що колеги з Державна аудиторська служба зможуть допомогти у вирішенні цього питання», - написав Максим Нефьодов.


Перемогою цього тижня, про яку написав перший заступник міністра економрозвитку, стала закупівля дидактичних матеріалів Вижницькою райдержадміністрацією — економія склала 30%. Це стало можливо, бо на тендер прийшло аж 17 учасників.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх