Готуємо парасольки!

6.03.2009, 22:26 Переглядів: 1 630
Весна обіцяє бути дощовою, а у березні на нас ще чекає мокрий сніг.

Перший весняний день виявився для кременчужан ясним, але прохолодним. І хоча, виглянувши з вікна, здавалось, що на вулиці дуже сонячно та тепло, але насправді дув холодний вітер. А вже друге березня показало – зима просто так не здає позиції, на вулиці – холоднеча. Що ж нас чекатиме надалі, і якою видасться весна? Синоптики зазначають: мінусова температура триматиметься недовго, вже наступного тижня стовпчик термометра підніметься вище нуля, хоча погода особливо не порадує – буде похмуро і прийдуть дощі:

– Сонце у наступні тижні березня ми бачитимемо нечасто. Після 6 березня дощитиме, небо буде похмуре, хоча температура поступово підійматиметься від мінусової до +5…+6 вдень. 7-8 березня дощитиме зранку, а от температура трохи знизиться – десь до +1…+3, – розповідають «Телеграфу» синоптики. – Не покращиться ситуація і 9 березня – невеличкий сніг, дощ, та 0...+2 градуси. Загалом, середньодобова температура у першій половині березня то знижуватиметься до +1…+3, то підійматиметься до +9, однак до мінусової позначки не опускатиметься, хоча часом буде мокрий сніг.

Довгострокові прогнози синоптики дають обережно, кажуть, що говорити можна лише про тенденції. Вони ж наразі такі, що сонце ми побачимо лише у 20-х числах березня, до цього часу дощитиме. І хоча вдень буде відносно тепло, десь +4…+9, вночі триматиметься мінусова температура, а деякі сонячні дні видадуться прохолодними. У перших числах квітня потеплішає, стовпчик термометра показуватиме вище нуля навіть уночі. Щоправда, знову ж таки дощі. Температура триматиметься десь +10…+14.



 
Автор: editor
Теги: погода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх