Не програвши жодної гри, юнаки «Нафтохіміка» стали переможцями чемпіонату області

11.11.2018, 11:37 Переглядів: 4 539

 

Кременчуцькі футболісти у Полтаві грали протягом трьох днів

Протягом трьох днів, з 7 по 9 листопада, у Полтаві відбувся фінальний турнір чемпіонату області з футболу серед юнаків. Переможцями турніру стали дублери кременчуцького «Нафтохіміка», які не програли жодної гри в турнірі. Юнакам «Нафтохіміка» вдалося виграти дві гри та зіграти одну нічию.


 

 

Склад «Нафтохіміка»:

Воротарі: 1. Килимченко Костя, 12. Непийпиво Данііл

Захисники: 13. Затуливітер Ігор, 20. Максімов Ілля, 2. Муравський Ілля, 21. Міронов Вадим, 18. Росквас Микита, 15. Макуха Данііл - капітан, 3. Лавський Юрій - віце-капітан

Півзахисники: 4. Троцко Григорій, 16. Шитко Женя, 8. Заніздря Владислав, 14. Рубан Назар, 22. Арішин Ілля, 11. Росковалав Ярослав, 5.  Грищенко Антон, 6. Костина Данііл, 10. Сухорук Олексій, 23. Колоколов Саша, 24. Яблуновскій Артем, 19. Ібатулін Вадим

Форворди: 9. Мороз Микола, 17. Ляшенко Данііл, 7. Луцький Данііл


Старший тренер-Смакула Мирослав Андрійович, тренер-Маклаков Сергій Олександрович.  Тренер юнаків-Здирко Ярослав Павлович

Президент - Хоменко Василь Петрович , спортивний директор-Гордієнко Олександр Станіславович, начальник команди -Харченко Едуард Васильович, лікар-Тесля Тетяна Борисівна


 

До фінального турніру увійшли 4 команди: «Нафтохімік» увійшов після перемоги «Інваспорта», «Колос» Кобеляки обіграв «Псел» Гадяч, а «Пирятин» здолав «Маяк» (Котельва). Матч «Легіон» (Полтава) та «Чорнухи» (Чорнухи) не обійшовся без скандалу. У Чорнухах з незрозумілих причин зняли юнацьку команду з обласної першості, не допустивши до вирішального етапу змагань. За словами представників Чорнухинської селищної ради, причини цього рішення незрозумілі.

 

Тому фінальний склад команд на турнір виглядав наступним чином: «Колос» Кобеляки, «Нафтохімік» Кременчук, «Пирятин» Пирятин та «Легіон» Полтава.

 

Результати ігор турніру:


1 тур, 7 листопада

«Колос» - «Нафтохімік» - 0:2
«Пирятин» - «Легіон» - 2:1


2 тур, 8 листопада

«Нафтохімік» - «Пирятин» - 4:2
«Легіон» - «Колос» - 3:2


3 тур, 9 листопада

«Легіон» - «Нафтохімік» - 0:0
«Колос» - «Пирятин» - 1:3

 

У підсумку «Нафтохімік» з 7 очками завоював 1 місце, «Пирятин» відставши лише на 1 очко (6 очок) посів 2 місце, 3 місце в полтавського «Легіона», а «Колос», який не зміг набрати жодного очка замкнув турнірну таблицю.


- Турнір пройшов на високому рівні (організація, суддівство, умови проживання) в якому ми заслужено перемогли, при цьому показували хорошу гру, - розповів "Телеграфу" тренер Мирослав Смакула. 


За його словами, наступний сезон розпочнеться з квітня місяця, який регламент і формат поки не відомо, так само не відомо в якій лізі гратиме "Нафтохімік". 


- Плани у нас грандіозні, зараз команда відпочиває і набирається сил на наступний сезон, деякі гравці беруть участь в чемпіонаті міста з футзалу, інші заліковують травми. Команду плануємо зібрати в лютому і приступити до роботи: тренування, теорія, тренажерний зал. Обов'язково будемо шукати підсилення, дамо шанс хлопцям 2001 року народження, їм наступного року вже не можна грати за молодь, - додав тренер.


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Микола Грім, Людмила Чванько
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх