Як поживають нові мешканці Міського Саду: лисиця та єноти

9.11.2018, 13:44 Переглядів: 5 445

 

Нещодавно у парку з’явилися нові тварини, які оселилися у вольєрі

Дві єнотовидні собаки та лисиця Соня, зовсім юні тваринки, стали новими мешканцями Міського саду. Директор парку Віталій Дедюрін взяв під опіку маленьких тварин, які стали непотрібними для людей. Уже зараз відвідувачі парку можуть спостерігати та годувати тварин, які живуть у двоповерховому вольєрі.




- Лисицю Соню принесли нам першого листопада, на наступний день після того, як зробили щеплення від сказу, а також і всі необхідні вакцинації. У неї є свій власний паспорт, де вказана її дата народження та свідчення всіх щеплень. Цю лисицю батьки дарували своїй дитині, а після того, як награлися нею, попросили прихистку в нашому парку. Вона дуже добра, грайлива, любить людей. За характером майже не відрізняється від Лисмана, -  коментар Віталія Дедюріна. - З єнотами також вийшла подібна ситуація, коли люди награлися з тваринами, потім віддали на догляд бабусі в селі, але й їй було важко за ними доглядати, тож ми взяли їх собі. Тварин кожного дня добре годуємо, варимо каші з м’ясом, тварини в нас уже трішки від’їлися. Між собою вони дуже добре взаємодіють, граються м’ячиком. Соня кидає його на територію єнотів, а потім і сама застрибує до них.



Минулі власники, за словами Віталія Дедюрина, до тварин уже не приходять, лише на початку робили вигляд небайдужості.




Щодо розслідування вбивства Лисмана, то прогресу немає. Лише спочатку слідчі позували перед камерами, але тепер ніяких нових подробиць. Нещодавно слідчий телефонував директору парку та питав, як справи, на що він відповів, що його більше цікавить як справи у нього. Він хоче ще раз прийти опитати робітників парку, але Дедюрін не розуміє, який у цьому сенс, коли потрібно шукати винного.

Автор: Дмитро Гіріч
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх