Сьогодні кременчужан запрошують написати радіодиктант

9.11.2018, 07:06 Переглядів: 3 978

Відбудеться традиційний диктант до Дня української писемності й мови

9 листопада, у День української писемності й мови, у 18-ий раз тисячі українців сядуть писати радіодиктант. До нього можуть долучитися й жителі Кременчука.


Диктант звучатиме на хвилі Першого каналу UA: Українське радіо. Також подію транслюватимуть зі студії UA: Українське радіо. Стрім телеверсії відбуватиметься на сторінках Суспільного мовника у Фейсбук.


Як повідомляє сайт радіо, диктант розпочнеться об 11.00. Вступна частина триватиме півгодини, сам радіодиктант почнеться об 11.30.


Офіційне гасло цьогорічного заходу — #пишеморазом. Для того, щоб стати учасником всеукраїнського флешмобу, потрібно мати ручку та аркуш паперу.


11 листопада текст радіодиктанту оприлюднять на сайті UA: Українське радіо, тож усі охочі зможуть перевірити свої знання.

Також є можливість надіслати свій диктант поштою на адресу вул. Хрещатик, 26, Київ - 1, 01001 із позначкою «Радіодиктант». Лист потрібно відправити того ж дня, 9 листопада, або наступного дня.


Не хочете «вовтузитися» з листом – відскануйте або сфотографуйте текст і впродовж 24 годин після написання надішліть диктант електронної поштою на адресу rd@nrcu.gov.ua. Зображення має бути якісним, текст — написаним від руки. Надрукований текст не будуть розглядати. На перевірку також приймають диктанти, написані шрифтом Брайля.


Зокрема минулого року свої радіодиктанти надіслали 28 999 учасників. Жодної помилки не зробило 123 учасники.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх