Кременчужанин Ігор Чорнуха стане учасником міжнародного забігу в Римі

31.10.2018, 15:05 Переглядів: 2 916

 

До Риму, на 5 для себе марафон, Ігор планує летіти з дружиною та друзями

28 жовтня кременчужанин посів перше місце у заключному рейтингу престижної бігової ліги. Запорізький забіг став 7, завершальним етапом бігової ліги Run Ukraine Running League 2018, що включає у себе старти в 5 містах України: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Запоріжжя. Ліга орієнтована на любителів бігу, серед яких по завершенню останнього етапу визначать переможців серед чоловіків та жінок.


В останньому забігу 2018 року на відстань 21,0975 км, що є півмарафоном, Ігор Чорнуха посів 7 місце. Але цього вистачило, щоб зайняти першу сходинку в цьогорічному заліку, в якому зафіксовані всі забіги в рамках Run Ukraine Running League.


Головний приз Run Ukraine Running League 2018 – участь у престижному міжнародному марафоні в Римі «Rome Мarathon 2019», який відбудеться у квітні.


Ігор Чорнуха розповів «Телеграфу», що до 5 марафону в 42 км готується як морально так і фізично: «Офіційних результатів, правда, поки що немає, вони будуть через 2-3 тижні, але там все очевидно. Марафонами я займаюсь протягом трьох років.


Це ліга для любителів, в якій відбуваються марафони, півмарафони по всій Україні. Run Ukraine є найбільшим в Україні організатором змагань з бігу. В Україні ця ліга проходить третій рік, а головним призом є поїздка до Риму на престижний марафон. В минулі роки це були Париж та Прага. До забігу в Римі потрібно готуватися морально та фізично, це буде повний марафон, 42 кілометри. Для мене це буде 5 в житті марафон. 


Буду летіти до Риму з дружиною та, можливо друзями, там буде видно».

Автор: Дмитро Гіріч
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх