З середи у Кременчуці знову похолодає

29.10.2018, 17:42 Переглядів: 3 727

 

Попереджають про тумани

З середи у Кременчуці знову похолодає - синоптики прогнозують хмарну погоду, переважно дощ та туман. Вночі та вранці 30 жовтня по області та місту очікується туман видимістю 200-500 м, попереджає прес-служба мерії.


 

Ventusky обіцяє, що у вівторок, 30 жовтня, температура повітря спаде до +18°C, у середу, 31 жовтня, до +13°C, а далі триматиметься на рівні +10°C. Небо буде хмарним, але погода сухою.

 

 

Sinoptik також прогнозує поступове похолодання: з +18°C у вівторок, 30 жовтня, до +12°C у п'ятницю, 2 листопада. Опадів не передбачають, сонячно буде лише у п'ятницю та суботу, 2-3 листопада.


 

На Gismeteo прогнозують температурний мінімум на рівні +3°C, максимум - +19°C. Найхолодніше, за їх прогнозом, буде у суботу, 3-го листопада, коли стовпчики термометрів опустяться до позначки у +11°C. Сьогодні, 29 жовтня, можливий невеликий дощ, до четверга, 1 листопада, небо буде щільно затягнуте хмарами, а далі погода буде ясною та сонячною. 

 

 

Rp5 обіцяє, що сонце покажеться з-за хмар аж у суботу, 3-го листопада. Увесь тиждень буде досить вітряно - пориви до 10 м/с. Температура повітря коливатиметься від +16°C до +11°C. Ранок вівторка, 30 жовтня, та середи, 31 жовтня, починатиметься з густого туману з видимістю до 1 км. У четвер, 1 листопада, можливий невеликий дощ.

Автор: Руслана Горгола Фото: Альона Душенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх