Песик футболіста «Кременя» веде сторінку в Instagram та мріє про нову футболку

16.10.2018, 09:10 Переглядів: 3 452

 

Собака півзахисника «синьо-білих» Віктора Серденюка постійно відвідує матчі, товаришує з котом та веде свою сторінку в соцмережах

Чотирилапий вихованець футболіста «Кременя» Віктора Серденюка пес Чаккі на відміну від кота веде свою сторінку в Instagram де виставляє фото зі свого життя. Чаккі відвідує всі домашні матчі «Кременя», після ігор ганяє м’ячики по полю та мріє про футболку з логотипом «Кременя». Про незвичне захоплення нам розповів Чаккі разом зі своєю господинею Наталією, моделлю та дружиною футболіста «Кременя».


Чаккі став весільним подарунком для Наталії від коханого Віктора.


- У мене рік тому померла собачка, а я дуже люблю тварин, і важко це переживала. Але, так як він знає, що мені дуже і дуже складно догодити, вирішив не робити «сюрприз», а вирішив щоб сама обрала собачку. До слова, у мене вдома в Одесі ще дві вівчарки, кіт, і мама купила ще одну француженку (французький бульдог), щоб коли її улюблений Чаккі приїжджав в гості, йому не було сумно, - сказала Наталія. - Я раніше навіть не знала про таку породу й Вітя не знав як правильно називається, побачив десь в інтернеті. Вітя сказав що це злий бульдог і хоче мені подарувати такого злого собаку, щоб була моїм захисником, коли він їде на виїзди.


 


Дівчина розповіла, що довго з Вітею шукали по розплідниках собаку, але знайти того хто впав би в серце не було. Пошуки вирішили відкласти, адже підготування до весілля займало багато часу. Проте одного разу Наталія разом з сестрою все-таки вирішили ще раз подивитися на собачок. Намагаючись зупинитися біля ринку в Одесі дівчата заїхали на сусідню вулицю де побачили 5 французьких бульдогів.


- Він сам нас обрав. Чаккі був менше моєї долоні, він мене обняв і почав вилизувати, я закохалася, а Вітя ще більше. – поділилася Наташа. – Взяти одразу його не могли, у нас всі фінанси були вкладені у весілля. Хоч і розуміли, що його на ринку куплять першим. Він нам снився й тому за тиждень набрали господарку собачок. Після довгих перемовин, які тривали до півночі ми забрали Чаккі.


 


Поява кота Марсіка в родині Серденюк дивовижна, навіть на межі фантастики. Одного прохолодного дня Наташа забула ключі від дому і їй довелося чекати Вітю з тренування, щоб не замерзнути дівчина зайшла в кав’ярню.


- За мною зайшов кіт й сів на диванчик навпроти, прямо як Вітя. Мені офіціанти сказали, щоб я вигнала свого кота, з ним не можна. Я намагалась пояснити, що це не мій кіт й офіціанти викинули його на вулицю. Слідом зайшов чоловік й кіт знову сів навпроти мене. Офіціанти знову підійшли й сказали: «Дівчино, ну ми ж вас попросили». Я одразу зателефонувала Віті на що отримала категоричну відмову, він дуже злився обіцяв знайти йому господаря, адже у нас вже жили 2 папуги. Але, потім Вітя полюбив Марсіка більше ніж мене, і тепер вони кращі друзі, - згадує Наташа.


В перший же день між Марсіком та Чаккі виник конфлікт. Після місяця війни вони стали не розлий вода.


 


За словами Наташі, Марсік інтелігентний, розумний, порядний кіт, а Чаккі зухвалий і рішучий.


- Чаккі дуже розумний, він знає як треба грати, у нього навіть є свої фінти. Він любить мотатися і боротися за м'яч. Але, якщо він програє, то починає кусати за ноги й плюватися, - ділиться Наташа. - Він вболіває за ту команду в якій грає його улюблений Вітя-Папа. Він вболіває за Вітю. Чаккі дуже любить дивитися футбол, як по телевізору, так і в житті. Сидить і дивиться з нами разом весь матч. У нього є його улюблений м'ячик, з якого вже стерлося все його покриття, але тільки з ним він грається.


Чаккі обирає діловий та спортивний стиль одягу й мріє про футболку з емблемою "Кременя".


- Ми не сидимо зі сторінки Чаккі - це все він. А Марсік не ображається, бо Марсік вважає соціальні мережі злом, і марною тратою часу, він віддасть перевагу хорошій книзі – посміхається Наташа. - Також Чаккі дуже фотогенічний, це вже в мене. Я його на зйомки іноді брала з собою, йому подобається позувати й красиво виходити в кадрі. Шкода часу не вистачає всю красу викладати.


Чаккі буде радий бачити всіх на наступній домашній грі «Кременя», яка відбудеться 27 жовтня з «Таврією Сімферополь».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх