Підйом на важкість посунув кременчужанина Ярослава Ткача з 10 кращих на Олімпіаді

14.10.2018, 11:23 Переглядів: 3 397

 

Скелелаз з Кременчука Ярослав Ткач виступив на юнацькій Олімпіаді в Буенос-Айресі

На ІІІ літній Юнацькій Олімпіаді у Буенос-Айресі вперше були розіграні нагороди у скелелазінні, де Україну представив кременчужанин Ярослав Ткач. Юнацькі Олімпійські ігри тривають з 6 по 18 жовтня в аргентинському Буенос-Айресі. Учасники змагань – юні атлети віком від 15 до 18 років з 206 країн світу, розіграють 241 комплект нагород у 32 видах спорту (34 спортивні дисципліни). До речі, скелелазіння вперше було представлене як олімпійський вид спорту.


16-річний Ярослав навчається в Кропивницькому й представляє Кіровоградську область. Ярослав Ткач тренується під керівництвом тренера Миколи Побережця (на фото ліворуч).


 


У своїй коронній вправі швидкості Ярослав Ткач показав другий час серед 21 спортсмена. Швидше за українця у двох спробах на різних доріжках дистанцію подолав лише Янг Донгхун з Кореї.


 

У боулдерінгу Ярославу необхідно було подолати 4 надважкі траси (по 4 хвилини на кожну). Наш спортсмен набрав 2 залікових бали й посів 17 місце. За сумою двох видів Ярослав посів 5 місце серед 21 учасника стартів. Щоб увійти до шістки фіналістів, які повинні розіграти нагороди юнацької Олімпіади, Ярославу необхідно було зберегти результат.


 


Проте запасу здобутого на старті кваліфікації у швидкості для виходу в фінал Ярославу Ткачу не вистачило. В підйомі на важкість Ярослав затратив доволі багато часу. Ярослав Ткач показав лише 20 результат, що відкинуло його із шістки найкращих на 11 позицію.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх