Любиш кататися, люби і за BlaBlaCar платити

10.10.2018, 17:02 Переглядів: 4 271

Сервіс стає платним для пасажирів

Відсьогодні, 10 жовтня, сервіс BlaBlaCar стає платним для пасажирів, про що повідомляють на сайті карпулінга. Щоб користуватися сервісом, пасажирам доведеться придбати доступ на день чи місяць. Доступ на один місяць коштує 59 гривень, а на день — 49.


Проте поїздки до 120 кілометрів, наприклад Кременчук - Полтава, залишаться безкоштовними. Оплатити доступ до бронювання можна на сайті сервісу або в мобільному додатку.


Якщо користувач планує здійснити поїздку як пасажир, то після вказівки необхідних параметрів (маршруту, дати і часу відправлення) він зможе побачити список водіїв, яким по дорозі. При спробі бронювання місця на дистанцію понад 120 км сервіс запропонує придбати один з двох варіантів доступу – на 1 день або на 1 місяць.


Пасажири, які почали користуватися BlaBlaCar після 10 жовтня, матимуть безкоштовний доступ упродовж місяця. Ті ж, хто користувався сервісом до 10 жовтня, мають право на ще три безкоштовних місяці.


Водії продовжать користуватися сервісом безкоштовно, як раніше. Вони зможуть публікувати свої пропозиції про поїздки із зазначенням вартості місця, кількості вільних місць і додаткових параметрів (часу і місця відправлення, розміру багажу та інших).


Відтепер сервіс платний в Україні, Росії, Франції, Іспанії, Італії, Німеччині та Польщі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх