В ОСББ, де оселилися безхатченки, ЖЕП «Автозаводське» таки засклить вікна

30.09.2018, 12:33 Переглядів: 3 014

 

Мешканці прийшли просити допомоги на депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства

27 вересня делегація співвласників будинку на вулиці Чумацький шлях, 9 прийшла на депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства: вимагати, щоб їхні сусіди навели лад у своїй частині будинку. Річ у тім, що серед співвласників ОСББ — ЖЕП «Автозаводське», яке є балансоутримувачем комунального приміщення колишнього РАЦСу.



Проте це приміщення занедбане — у ньому вибиті вікна, і час від часу там гріються безхатченки — навіть розпалюють багаття прямо в будинку. Звісно, це, м'яко кажучи, не подобається мешканцям будинку.


Про проблему співвласниця будинку Лариса Гориславець спочатку написала у Фейсбук, а потім прийшла зі зверненням від ОСББ на комісію разом з іншими мешканцями будинку. Вона зазначила: є ризик того, що в будинку за нинішніх умов буде зруйнована система опалення, є й ризик пожежі — і все через неефективне управління майном.


«Колишнє приміщення РАЦСу і ОСББ «Чумацький шлях, 9» мають спільну систему опалення. В цьому році ОСББ купило в кредит ІТП (індивідуальний тепловий пункт), щоб ефективно використовувати енергоресурси та економити гроші. Проте, якщо приміщення РАЦСу залишатиметься в такому стані, як зараз, ОСББ матиме втрати тепла в опалювальний період. Ми, жителі будинку, узяли на себе додатковий фінансовий тягар у вигляді кредиту, але занепокоєні, що наші витрати на тепло не зменшаться, а навпаки — зростуть», - зазначено у зверненні до мера Віталія Малецького, депутатів з профільної комісії ЖКГ.


 


Комісія мешканців вислухала. Як підсумок розмови — їм пообіцяли, що до 11 жовтня у приміщенні колишнього РАЦСу засклять вікна. Цим займатиметься ЖЕП «Автозаводське». Також запевнили, що ЖЕП і далі платитиме за опалення приміщення, навіть якщо воно не експлуатуватиметься. Також говорили й про те, що ЖЕП «Автозаводське» заборгувало ОСББ внески на утримання спільного майна — 24 тисячі гривень, їх воно має теж заплатити. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх