Головний «кучеряха» Big Boss розповів, як в мафіозі сперли гроші в ванні

24.09.2018, 17:32 Переглядів: 10 129

 

Після спілкування з журналістами на фестивалі «Солодкий Кременчук», Big Boss із задоволенням робив селфі та фотографувався на пам'ять

Український співак Big Boss на прес-конференції з журналістами розповів, як мафіозі сперли гроші з ванної, про свою нелюбов до тварин та чому хоче створити Big Boss імперію.


Big Boss, він же Володимир Фідик, професійний лідер-вокаліст, випускник київського естрадно-циркового училища, раніше був солістом-вокалістом.



Зараз він є головним «кучеряхою» гурту Big Boss. За ним закріпилася слава «любителя стьобу» й в одному з останніх кліпів «Мажор» він знову не підкачав. В відео видно, що ванна наповнена банкнотами та монетами. Співаку довелося близько 3 години пролежати під 100 кг грошей, щоб зняти кліп. Сам Big Boss зізнається, що любить, звичайно, кеш, але не настільки, щоб померти під таким вантажем.



Про новий кліп «Мажор» та «сперті» гроші


- Який я мафіозі? Я просто в шоу-бізнесі, а той, хто шоу-бізнесі - вирішує. Це не мафіозі - це рєшало. Вони, мабуть, так вирішили через те, що у мене в кліпі була величезна ванна, так режисери придумали, куди накидали купу грошей. Я за дві години ледь не вмер у тій ванні, бо вони поставили якусь фігню через яку було важко дихати. Насправді була дуже важка зйомка. Можливо тому хтось придумав, що мафіозі. Чому не знаю.


- Чи вдалося хоча б цент «сперти» з ванни?

- Так це всі мої гроші були. Вони «сперли», не я. Я вийшов звідти голий, босий, а ті хто прибирав ту ванну, поки ми другий сюжет знімали, ті то і «сперли». Ось в чому прикол. У мафіозі сперли гроші у ванній.


На кого рівняється Big Boss


- Я ні на кого не рівняюся. Мій образ позитивний та добрий. Проблема в тому, що я нікого не хочу слухати, зі мною не хоче працювати жоден продюсер та телеканал. Дуже складно зі мною працювати. У мене є власна думка і так, як я хочу, як я себе відчуваю, як мені подобається - так і роблю. Можливо є якісь незрозумілості в мою сторону. А на кого я рівняюсь? Та ні на кого. На мене рівняються. Багато хто з нас косить під мене.


Про домашніх улюбленців


- У мене був йорк. Дружина купила йорка, ми з ним бавилися, але зараз його віддали в село, бо він трохи замахав. Я не дуже люблю тварин.


Скільки важать «золоті» прикраси Big Bossа


- Як сказав мій друг Потап на YUNA ( українська щорічна національна професійна музична премія - ред.) все твоє - дешеве. Насправді, у нього дешеве, а у мене - недешеве, тому важить нормально й мені дещо важко з цим скакати. Й деколи, коли сильно стрибаєш, воно може вдарити тобі по носі.


Було колись друга табличка впала. З чого воно зроблене я навіть не скажу, бо я сам не знаю: чи то діаманти, чи то камені, чи скло. І воно впало. Поки я поспівав хтось її спер. Балет каже, що не брав, музиканти теж, а хто взяв не знаю. Так у мене пішла одна табличка зі сцени.


Через задимлену машину скасували концерт у Миргороді


Big Boss захоплюється машинами й кайфує за кермом, але у разі, якщо машина стане, то це - величезна катастрофа для співака.


- У Миргород їхали на концерт з однією дівчинкою, вона - бек-вокалістка. А я ще був тоді маленьким Big Boss. Ми їхали, і в цей час задимілася машина. Прийшлося викликати евакуатор, щоб забрали нас у Київ. Я не злився на машину, а отримував кайф. Машину везли, концерт скасували.


Про Big Boss імперію


- Ми плануємо зробити Big Boss імперію. Ми зараз цим займаємося. Плануємо багато артистів. Ми хочемо знімати кліпи. Ми робимо таку Big Boss імперію, коли з одного боку заходить дитинка або людина, а з іншого боку виходить зірка з лейбом, диском. Це мрія, але яку ми вже робимо.


Big Boss зізнався, що всі квіти, які дарують йому на концертах він везе на цвинтар. Він покладає квіти свій бабусі, яка підштовхнула його до музики.


- Одного разу мені жінка на концерті подарувала презерватив. Я чекав, чекав, але вона не прийшла, - згадує з усмішкою Big Boss.

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх