Що дісталось кременчужанам у «Спадок»

21.09.2018, 16:42 Переглядів: 4 291

 

Фоторепортаж з відкриття виставки Валентини Крамаренко до Дня міста

20 вересня в Картинній галереї Наталії Юзефович відкрилася виставка фоторобіт Валентини Крамаренко «Спадок», приурочена Дню Міста. Художниця представила знайомі кременчужанам місця зовсім в новому світлі. Тут і фрески, і пам'ятники, і парки, і навіть тротуарна плитка... «ТелеграфЪ» теж побував на відкритті і підготував для тих, хто це відкриття проґавив, фоторепортаж.


Місто, у якому ми мешкаємо, працюємо, виховуємо дітей та чекаємо онуків, перейшло нам, як бабусина скриня, - у спадок.

Ми не начиняли цю скриню спогадами, страхами, надіями та вишиваними рушниками. Ми просто отримали її, як даність. Дещо, що застаріле та тхне, - буде довго муляти око, поки не стане сміттям. Більш придатне, можна вдало продати або користуватись, поки остаточно не розлізеться від старості. Так, це добре, це – скарб. Але скриня повинна переходити від покоління до покоління від пращурів до нащадків. Чим ми заповнимо цю скриню, що передамо нащадкам? На деякі питання – відповідь у представленій фотоекспозиції, деякі – залишаться у Ваших думках…

Але для того, щоб наповнити Кременчук, місце де ми мешкаємо, працюємо, відпочиваємо та плекаємо надію на завтрашній день, не можна бути сліпим користувачем міста, треба активно його створювати.


Валентина Крамаренко - кременчужанка, художниця-оформлювачка, фахівець з благоустрою та рекламі. Вона брала участь в різних арт-проектах в Україні і за кордоном. Зараз працює в Кременчуцькому педагогічному коледжі імені Макаренка.

Фото: Олександр Попенко
Автор: Руслана Горгола Фото: Олександр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх