Кременчук попрощався з АТОвцем «Маріманом» Сергієм Івановим

20.09.2018, 15:05 Переглядів: 5 362

  

Бійця поховали на Свіштовському цвинтарі у секторі Героїв АТО

Сьогодні, 20 вересня, кременчужани попрощалися з розвідником Сергієм Івановим з позивним «Маріман», який помер через проблеми з серцем, так і не дочекавшись пересадки.



Провести бійця в останній шлях прийшли побратими, представники влади, однокласники й пересічні кременчужани. Після прощання з Сергієм біля будинку, відбулася панахида у Свято-Миколаївському соборі. Далі колона вирушила до Свіштовського кладовища, де Сергія Іванова поховали у секторі Героїв АТО.




Народився Сергій Іванов 1 лютого 1964 року у Кременчуці. Однокласники з якими Сергій навчався у 14-ій школі згадують його завжди веселим бешкетником.


Після закінчення школи вступив до Санкт-Петербурзького університету, здобувши професію моториста риболовецьких суден. Розпочав роботу саме мотористом. Як свого часу при спілкуванні з «Телеграфом» згадував Сергій Іванов про цю професію він мріяв з дитинства. Навіть 4 рази перетинав екватор та побував у багатьох країнах. Саме тому обрав позивний Маріман (моряк на військовому жаргоні - ред.).


У 1992 році повернувся до Кременчука, де працював сантехніком по обслуговуванню водонапорної вежі Кременчуцького водоканалу.


Останні роки Сергій не працював, адже мав інвалідність 2 групи, а також доглядав за старенькою матусею. У 2013 році брав участь у мітингах під час Революції гідності як у Кременчуці, так і у столиці. Майже з перших хвилин війни долучився до армії й мобілізувався з першою хвилею добровольців. Служив розвідником у 28 бригаді поблизу Станиці Луганської та Щастя.


 


- Він побував у Щасті, Широкіному, всюди побував де було гаряче. Нічого не боявся. Був чудовим товаришем, ми дружили років з 15, а потім випадково зустрілися на сході. Він дуже хороший товариш, дуже комунікабельний, з неймовірним почуттям гумору, навіть коли було дуже важко, - розповів товариш та побратим Євген.


Перебуваючи у зоні проведення бойових дій, отримав контузію та тяжке поранення. Його серце потребувало лікування й за підтримки волонтерів та кременчужан вдалося провести операцію, але за кілька років постала проблема про повну пересадку серця. На жаль, дочекатися пересадки Сергію не вдалося - серце зупинилося 18 вересня у реанімації лікарні «Кременчуцька».



У 54-річного Сергія Іванова залишився 24-річний син та старенька мама.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх