Кременчужани розгромили «Динамо» у Харкові

20.09.2018, 11:32 Переглядів: 1 987


 

Наступний матч підопічні Олександра Савицького зіграють вдома

Свій другий матч у новому сезоні УХЛ хокеїсти «Кременчука» зіграли знову в гостях - на цей раз в Харкові проти «Динамо». Про це повідомляє прес-служба ХК «Кременчук». 

МХК «Динамо» – «Кременчук» 1:6 (0:1, 1:3, 0:2)

МХК «Динамо»: Мамедов (Гурко); Лісін - Дегтярьов, Хохлов - Піддубний, Матвієнко - Порупа, Бабчук - Ступницький; Мартишко - Ромащенко - Олійник, Худяков - Халін - Сиротенко, Колядинський - Кобіков - Скребела, Семененко - Максименко - Пойманов.

ХК «Кременчук»: Гордюшин (Петленко); Грицьких - Толстушко, Севрюгин - Хрішпенц, Горлушко - Бойових, Савицький; Красильников - Шиманський - Тютченко, Савченко - Гриценко - Ворона, Кисельов - Фурса - Зайцев, Муртищев - Кривошапкін - Гончаров.

Шайби: 0:1 Фурса (Зайцев), 2:50; 0:2 Красильников (Гриценко, Тютченко), 27:57; 0:  Кисельов (Зайцев), 37:44; 0:4 Кривошапкін (Толстушко, Грицьких), 39:01; 1:4 Олійник (Мартишко), 39:42; 1:5 Гриценко, 56:23; 1:6 Кисельов (Зайцев, Фурса), 57:11



Матч кременчужани почали впевнено, вже на четвертій хвилині відкривши рахунок. Данило Фурса завершив комбінацію партнерів і закинув свою першу шайбу в УХЛ. «Городяни» продовжували атакувати, але на перерву команди пішли з мінімальною перевагою гостей.


Велику кількість голів вболівальники побачили у другому періоді - суперники провели в ворота один одного чотири шайби. Спочатку на 25 хвилині відзначився Олексій Красильников, а на 38-ій в меншості Олексій Кисельов (також дебютна шайба в УХЛ) збільшив рахунок до 3:0. Харків'яни кинулися рятувати ситуацію і закинули за хвилину до перерви шайбу в «роздягальню». Здавалося, що цей гол може додати впевненості господарям, але Гліб Кривошапкин з гострого кута пробив Тимура Мамедова, відновивши гандикап в три шайби.


У заключній двадцятихвилинці гості довели справу до розгрому, провівши ще дві шайби у ворота динамівців, які гостро атакували ворота Микити Гордюшина на початку періоду. Надійна гра голкіпера і злагоджені дії польових гравців кременчужан дозволила довести рахунок до 6:1 на свою користь і набрати перші три очки в новому чемпіонаті УХЛ. П'ятий гол на рахунку капітана кременчужан Тимура Гриценка (в меншості), а Олексій Кисельов, закинувши шосту шайбу, оформив дубль у двобої.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Перший період ми провели не надто впевнено. Не розумію, відколи у моїх хлопців з'явилася якась нервозність. Нам навіть довелося перебудуватися на гру в три п'ятірки. Але далі у нас вийшло налаштуватися і забити красиві голи. Помилки є, будемо розбиратися.

Безсумнівно дуже допоміг той гол, який ми закинули на останніх секундах другого періоду. Гліб молодець, що дограв момент і закинув. Він вселив дуже сильну впевненість в команду.


Головний тренер харківського «Динамо» Олександр Сеуканд підсумки поєдинку:

- Підготовка у нас була дуже скомканою і мало у нас ігор перед стартом сезону було. Тому зараз доводиться «з коліс» зігратися і робити команду. До нас в команду прийшли дійсно хороші гравці, але для того, щоб бути цілісною командою, цього дуже мало. 

Хлопці дуже хвилювалися, за рахунок цього і пропускали. У нас було багато помилок, будемо їх виправляти. В процесі тренувань ми постараємося прибрати ці моменти і порадувати наших уболівальників.

Турнірна таблиця

Команда І В ВО ВБ ПБ ПО П ЗШ ПШ О
1  Дніпро 2 2 0 0 0 0 0 11 0 6
2  Донбас 1 1 0 0 0 0 0 7 3 3
3  Кременчук 2 1 0 0 0 0 1 9 8 3
4  Білий Барс 2 1 0 0 0 0 1 4 7 3
5  Крижані Вовки 1 0 0 0 0 0 1 0 4 0
6  МХК Динамо 2 0 0 0 0 0 2 1 10 0


Наступний поєдинок «Кременчук» зіграє вдома на СК «Айсберг» 23 вересня о 14:00. Суперником підопічних Олександра Савицького будуть київські «Крижані Вовки».

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх