Гріхи, страхи та заміжжя: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

15.09.2018, 11:03 Переглядів: 1 884

 

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку осінніх книжкових новинок

  

Андрій Криштальський «Десять гріхів».

Давно, під час війни, загинула красуня Ривка й забрала з собою таємницю золота, нажитого на людській біді. Не змогли врятувати її від розстрілу вірні подруги Клава та Світлана. Тоді ж і заприсяглися вони, що виживуть, знайдуть скарб і візьмуть від життя все, що тільки зможуть.

На схилі років не дає їм спокою таємниця проклятої скриньки з

коштовностями. Та краще було б і не починати її шукати. Адже учасники драми ще не знають, що старі гріхи поховані не назавжди.

  

Питер Свенсон «Все ее страхи».

С самого детства Кейт Придди жила в мире страхов, которые усилились после того, как ее похитил бывший бойфренд. Ревнивый параноик пытался пристрелить ее, но застрелился сам. Девушка мечтает покончить с прошлым, поэтому соглашается на предложение троюродного брата Корбина поменяться жильем. Девушка переезжает в Бостон, где готова начать все сначала. Внезапно соседку Корбина находят мертвой. Неужели убийца – он?..

  

Вера Колочкова «Без опыта замужества».

Вот оно – женское счастье. Раз в сто лет в маршрутку садится олигарх местного разлива, и на следующий день знакомства Лина получает от него предложение руки и сердца. Все это – истинные факты из жизни одинокой мамы Лины Смородиновой. Такого не может быть – скажете вы? И будете правы, потому что судьба тут же вмешалась в счастливый бег золотой колесницы сорокалетней Золушки и активно принялась вставлять палки в колеса…

 

Пелем Г. Вудхаус «Псмит-журналист».

В романе Вудхауса, комического гения, еще при жизни признаного класcиком и неподражаемым мастером фарса, молодой английский аристократ приезжает в Нью-Йорк и оказывается в центре внимания преступного мира. Проблемы решаются самым изящным и остроумным способом.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх