Оркестр Збройних Сил України та гурт «Шабля» виступлять у Кременчуці

16.09.2018, 11:09 Переглядів: 3 062

 

Мета цього проекту завдяки музиці, пісні та слову об’єднати всіх українців в єдину велику Козацьку родину, якій під силу витримати всі ті випробування, що випали на її долю та здобути якнайшвидше довгоочікувану Перемогу

21 вересня до Кременчука знову завітає гурт "Шабля", але цього разу у супроводі академічного оркестру Збройних Сил України. Концерт відбудеться в Міському палаці культури. Початок о 17 годині.  



Концерт відбудеться в рамках реалізації Всеукраїнського патріотично-мистецького проекту "Браття українці". Другий етап Всеукраїнського патріотично-мистецького проекту «Браття Українці» триває з 13 вересня по 1 жовтня. Концертний тур відбудеться за участю лідера гурту «Шабля» Вови Гейзера, Заслуженого академічного Зразково-показового оркестру Збройних Сил України та його солістів: Галини Довбецької, Ольги Степанюк, Анни Лотиш та фолькльорного гурту "Святовид".


Перший етап відбувся на передових позиціях від Щастя до Маріуполя. Тоді давали порядка 18 концертів, по два концерти на день. 


Мета цього проекту завдяки музиці, пісні та слову об’єднати всіх українців в єдину велику Козацьку родину, якій під силу витримати всі ті випробування, що випали на її долю та здобути якнайшвидше довгоочікувану Перемогу.


Автор: Альона Душенко Джерело відео: Brothers of Ukraine Браття Українці
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх