Патрульний з Кременчука став Майстром спорту України міжнародного класу

16.09.2018, 11:45 Переглядів: 6 352

   

Почесне звання отримали двоє вихованців спортивного клубу "Гермес"

Двоє кікбоксерів вихованців спортивного клубу "Гермес" отримали посвідчення Майстра спорту України міжнародного класу з кікбоксингу ISKA



Почесне спортивне звання отримав атрульний поліцейський з Кременчука Володимир Домащенко. Володимир у травні в Києві змагався на  чемпіонаті світу з кікбоксингу ISKA (Інтернаціональна спортивна кікбоксерська асоціація), участь у якому приймало понад 800 спортсменів з 34 країн. До складу збірної України ввійшов Володимир Домащенко - інспектор віділення чергової служби Батальйону патрульної поліції в місті Кременчук. У ваговій категорії +91 кг розділі лоу-кік – спортсмен гідно виборов 2 місце.


За півтора року наполегливих тренувань, Володимир досягнув неабияких результатів у спорті: Кубок України – два 1 місця; Чемпіонат України ISKA – 1 та 2 місце. 21 серпня 2018 року, за досягнення високих спортивних результатів та успішних виступів, кременчуцькому спортсмену присвоєно звання «Майстер спорту України міжнародного класу» з кікбоксингу ISKA.


 


Почесне звання Майстра спорту України міжнародного класу з кікбоксингу ISKA, за результатами тріумфального виступу та завоювання золотої медалі в розділі К-1 отримав Вячеслав Андреєв. Кременчужанин виступив у ваговій категорії до 71кг на чемпіонаті світу з кікбоксингу ISKA, що проходив 2-6 травня у Києві.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх