Штанга та нереалізований пенальті: «Кремінь-АТО» розібрався з прикордонниками

2.09.2018, 18:05 Переглядів: 2 173

  

Кременчуцькі футболісти-АТОвці подарували радість перемоги

2 вересня на стадіоні «Кремінь-Арена» зустрілися футболісти-АТОвці з Кременчука та Могилів-Подільська. «Кремінь-АТО» майже без проблем розібрався з «Прикордонником» перемігши з рахунком – 2:1, хоча сьогодні фортуна посміхнулася кременчужанам.

 

«Кремінь-АТО» на початку матчу відкрив рахунок, автором першого голу господарів став Олександр Бєлік. Це додало впевненості кременчужанам, адже в попередній домашній грі з «ягуарами» швидко пропущений гол вивів команду з рівноваги. Прикордонники після пропущеного відсиджуватися на власній половині поля не збиралися й одразу пішли в наступ.


100% момент був у гостей в середині 1 тайму, коли прикордонники потужним ударом пробивали у ближню стійку, але капітан «Кремінь-АТО» Василь Кіндратенко виніс м'яч з лінії воріт. Облога воріт «Кременя» тривала. Після проходу правим флангом «Прикордонник» влучив у дальню штангу воріт. Не забиваєш ти - забивають тобі. Вже у роздягальню «Кремінь-АТО» подвоїв рахунок, Руслан Близнюк потужним ударом прострелив у дальню дев’ятку.


У перерві з лавки запасних від тренерського штабу «Прикордонника» доносилося: «Ми приїхали перемагати чи відбувати номер?». І дійсно гості після перерви активізувалися й додали швидкості. На 41 хвилині (два тайми по 35 хв – ред.) «Прикордонник» скорочує відставання – 2:1. А ще за кілька хвилин після чергової контратаки голкіпер господарів Віталій Мірошниченко в неймовірному сейві врятував команду від пропущеного голу.


На 47 хвилині «Кремінь-АТО» шляхом порушення правил зупинив перспективну атаку гостей – арбітр призначив 11-метровий. Прикордонники» пробивали у нижній лівий кут, проте воротар «Кремінь-АТО» прочитав удар надійно зафіксував м'яч.

Кілька моментів було у «Кремінь-АТО» та «Прикордонників», проте змінити рахунок на табло жодній з команд не вдалося.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх