«Кременчук» приймає вдома барсів з Білої Церкви

2.09.2018, 12:03 Переглядів: 1 946

 

Срібний та бронзовий призери УХЛ зійдуться на льодовій арені "Айсберг"

4 вересня о 18.00 відбудеться контрольний матч між хокеїстами «Кременчука» та «Білим Барсом». Поєдинок відбудеться на СК «Айсберг» (вул. Київська, 77). Вхід на гру - вільний.


Як повідомляє прес-служба ХК "Кременчук", минулорічні срібний та бронзовий призер проведуть товариську зустріч в рамках підготовки до чемпіонату. 


"Білий Барс" - один з головних суперників «Кременчука» в минулому сезоні. Підопічні Костянтина Буценка в регулярному чемпіонаті УХЛ більше виграли в очних зустрічах - 5-3, але в півфіналі плей-офф підопічні Олександра Савицького взяли переконливий реванш - всуху перемогли в серії 3-0 і вийшли в фінал.


Це були дуже цікаві й бойові матчі, де майже половина з них закінчилася не в основний час (в регулярці - 3:5, 7:6ОТ, 2:6, 5:4ОТ, 2:4, 0:3, 3:4 і 4:3, в плей-офф - 2:1ОТ, 5:3, 5:4ОТ).


Після поразки в півфінальній серії 0-3, складно придумати для "Барсом" більш принципового суперника, ніж кременчужани. Тому, в новому сезоні нас чекають над мотивований поєдинки між командами вже до старту чемпіонату УХЛ, адже суперники зіграють між собою ще на Кубку Донбасу-2018 в Дружківці (8 вересня о 15:00).



Кременчуцька команда, після поразки в контрольному гостьовому матчі з "Крижаними Вовками" 1:4, також захоче довести випадковість такого рахунку, тому майбутній поєдинок навряд чи хтось назве "товариським", адже вже з перших секунд вболівальники побачать боротьбу на кожному сантиметрі хокейного майданчика.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх