Кременчук попрощався з Анатолієм Бурмичем, який помер у зоні Операції Об'єднаних Сил

24.08.2018, 13:36 Переглядів: 6 594

 

Поховали старшину на Свіштовському цвинтарі у секторі Героїв АТО

24 серпня кременчужани попрощалися з бійцем 72-ї окремої механізованої бригади Анатолієм Бурмичем.  Провести бійця в останній шлях прийшли побратими, сусіди й кременчужани. 

 

 

 

Сусіди згадують Анатолія як доброго та ввічливого сусіда, який вирвавшись з військової служби приїжджав до донечки. Анатолій Бурмич сам родом з Житомирської області. До Кременчука приїхав навчатися, тут й залишився. Після строкової служби працював будівельником на різних підприємствах міста. У 2015 році Анатолія мобілізувати на захист України, після  проходження служби 2 роки працював по спеціальності. У березні 2018 року його знову призвали на захист держави, але у зону проведення Операції  Об’єднаних Сил.

 

 

 

Анатолій Олексійович Бурмич народився 30 січня 1971 року в селі Полісся Овруцького району, Житомирської області. Закінчивши там школу приїхав до Кременчука де поступив до ПТУ №11 здобувши професію плиточника. Строкову службу проходив проходив у Чернівцях в мотострілковій частині. Повернувшись до Кременчука продовжив службу в СМП 637. Працював будівельником, на заводі Кредмаш та різних підприємствах Кременчука.  Захищав Україну з 2015 року. З березня 2018 року повторно призвали до лав Збройних Сил України. В зоні проведення Операції  Об’єднаних Сил служив старшиною, командир бойової машини - командир відділення 8 механізованої роти 3 механізованого батальйону в/ч А2167 (72 окрема механізована бригада). Помер після зміни чергування, пішов на місце відпочинку й помер уві сні. За попередньою інформацією причина смерті - обірвався тромб.

 

Попрощалися з бійцем Анатолієм Бурмичем біля будинку в якому він мешкав, по вулиці Велика набережна, 41. Під супровід військового оркестру та гул серед автоколона супроводила тіло військового до Свято-Миколаївського собору. Після панахиди кремен чужанина поховали на Свіштовському кладовищі у секторі Героїв АТО.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх