90 борців з Естонії та України боролися за звання кращого

22.08.2018, 13:31 Переглядів: 2 354

 

Відкритий чемпіонат Кременчука зібрав найсильніших спортсменів 

У дитячому таборі «Супутник» завершився УТЗ з греко-римської боротьби, який проходив під Кременчуком. Тренувальний збір закінчився проведенням Відкритого чемпіонату Кременчука в якому брали участь всі відділення греко-римської боротьби Полтавської області (Кременчук, Миргород, Лубни та Полтава). 


Участь в змаганнях взяли 90 борців з 2001 по 2009 рік народження. Змагалися як українські спортсмени, так і борці з Естонії. 


- Було багато несподіваних поєдинків, багато хлопців показали своє борцівське зростання. Дякую тренерам Шаповалу Олегу, Шудегов Сергію, Бузько Сергію, Зубенко Андрію, Гармашу Антону, Смирнова Роману, Дронову Олександру, Коханевич Анатолію, Славку Валерію, президенту ФГРБ Полтавської області Азізовову Рустаму і натхненнику греко-римської боротьби в Україні Сазонову Олегу, а також начальнику управління молоді та спорту Кременчука Мазуру Олександру за підтримку, а так само адміністрації СОК «Супутник» в особі Григорія Угніча і Носкіна В'ячеслава, а також велику подяку за організацію і приїзд борців з Естонії Олександру Котову. Завдяки тренерам цей тренувальний збір пройшов на високому рівні, - написав на своїй сторінці в фейсбук тренер Олег Шаповал.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Oleg Shapoval
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх