За потоптані помідори песика, якого забрали зі «Спецсервіса», викинули через паркан

7.08.2018, 07:29 Переглядів: 5 151

 

Песик, якого вже двічі викинули, шукає нових люблячих господарів

У Кременчуці собаку викинули через паркан за потоптані помідори, про це повідомляють волонтери на сторінці "Благодійний Кременчук". 


Песика та його братика, коли вони були ще маленькими, підкинули під лікарню у Кременчуці. Їх підгодовували люди, але з часом хтось вирішив потруїти та вбити собак. Інформація надійшла до правоохоронців та "Спецсервісу", песиків забрали в добрі руки. 


- Здавалось, нічого не віщувало біди… А потім зателефонувала жінка і сказала, що стоїть на вулиці Хорольській і там через паркан на її очах вилетіла собака. Вона поламала лапу, машина ледве не збила бідолагу. З'ясувалось, що тваринка просто потоптала помідори і за це її викинули через паркан нові господарі. Жінка, яка телефонувала у "Спецсервіс", написала заяву в поліцію на наступний день. Люди, котрі стали свідками цього, були шоковані. Коли родина вийшла на вулицю, то небайдужі кременчужани намагалися дізнатися, що відбулось. Нова господарка, поруч з якою була невелика дитина, сказали, що собака їм не потрібна. Що вони брали її в притулку, а та потоптала помідори, - повідомляють волонтери.


 

Керівник служби відлову й утримання КП "Спецсервіс-Кременчук" Марина Кожушко їздила до них дізнатися і розібратись в ситуації, але господарі її не пускали.


- Вона розповіла, що там невеличкий будинок, хвіртка, малий двір. Практично одразу помідори. Не потоптати їх собаці було неможливо. Але насправді це не є найголовнішим у цій ситуації. Хіба можуть помідори бути ціною життя? Хіба щось взагалі може коштувати життя? Ми відповідальні за тих, кого приручили. Завжди потрібно залишатись людьми у будь-якій ситуації та бути добрими один до одного. Особливо до тих, хто довірився та залежить від тебе, - додали волонтери.


Собачка, яку двічі кидали, шукає нових люблячих господарів, які не зрадять.


КП «Спецсервіс-Кременчук»
Адреса: вул. Горького, 48/75
Телефон: (0536) 74-12-61; (067)-203-21-97 черговий

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх