У Кременчуці вкрали картину відомої художниці та журналіста Валентини Слюсар

1.08.2018, 11:02 Переглядів: 3 626

 

Це перша робота кременчужанки, тому вона без підпису

Картину з зображенням зимового пейзажу кременчуцької художниці Валентини Слюсар викрали невідомі з помешкання її подруги. Художниця та журналіст Валентина Слюсар на своїй сторінці в фейсбук написала, що це була її перша картина виконана олійними фарбами на полотні з допомогою мастихіна. Робота виконана ще у 2014 році, це її перша робота, тому картина без підпису автора. 


- Я тоді толком навіть не знала, як підступитися до полотна, скільки фарби брати, як її ліпити... Спробувала - не вийшло нічого. Психонула - викинула на балкон. Вирішила твердо: нічого братися, немає кеби! Та за кілька тижнів, вийшовши на балкон, кинула погляд на "зіпсоване" полотно. А щось у цих "каляках-маляках" є... Занесла до помешкання, дописала. І на той момент була задоволена, адже змогла. Це зараз уже розкритикувала б мало не кожен мазок. А тоді зима такою живою здавалася! Минулого року цю картину я подарувала своїй знайомій - чомусь саме вона припала їй до душі. Рік з гаком жила картина у пані Світлани. Аж тут днями дзвінок від неї. Журиться, вибачається, що не вберегла. Виявляється, до її помешкання залізли злодії. Довго не хазайнували - сусіди налякали. Та все ж дещо прихопити встигли - мою картину, - розповіла Валентина Слюсар.


Нагадаємо, що нещодавна художниця отримала нагороди на зарубіжних мистецьких виставках, які відбулися у Римі та в Кіпрі. "Срібну" медаль на Міжнародному Тижні Мистецтв у Італії (Art Week in Italy) завоювала картина "Під небом Чорногорії". "Бронзову" нагороду завоювала картина "Папина любовь" на мистецькому тижні - Cyprus ArtWeek.  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх