Покарати не можна помилувати: п'яна кременчужанка торгувала на стихійному ринку

25.07.2018, 12:02 Переглядів: 3 360

Розгляд справи перенесли

Правоохоронці склали на кременчужанку протокол за торгівлю в нетверезому стані. Жінка на стихійному ринку на Аврорі торгувала овочами та фруктами у стані алкогольного сп'яніння. Представники адмністративної комісії зачитали, що правоохоронці склали протокол за ч.1 ст. 179 - розпивання спиртних напоїв на виробництві та робота без санітарної книжки.


Розпивання спиртних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані - тягне за собою накладення штрафу від 3 до 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Проте жінка, хоч і зазначена в протоколі як продавчиня, але торгувала в недозволеному для цього місці.


Представники адмінкомісії вирішили протокол відправити назад правоохоронцям, щоб вони з'ясували чи дійсно кременчужанка працює на цьому ринку, можливо вона не продавець, а приватний підприємець.


На сьогодні не визначена стаття за якою можна оштрафувати кременчужанку, яка торгувала на стихійному ринку в нетверезому стані.


Адже є й інші статті під які підпадає протиправна діяльність кременчужанки:

  • стаття 160. Торгівля з рук у невстановлених місцях. Торгівля в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під’їздах, скверах та в інших невстановлених місцях - тягне за собою накладення штрафу від 1 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.
  • стаття 178. Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді. Розпивання спиртних напоїв на вулицях, на стадіонах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту та в інших громадських місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж спиртних напоїв на розлив дозволений виконавчим органом сільської, селищної, міської ради, або поява в громадських місцях у п’яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, - тягне за собою попередження або накладення штрафу від 1 до 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх