Інститут ВНЗ «Університет імені Альфреда Нобеля» пропонує студентам денної форми навчання вигідні умови оплати

25.07.2018, 12:05 Переглядів: 5 445

Вже 20 років «Ми навчаємо не всіх – ми навчаємо кожного»

 


Для збереження інтелектуального потенціалу України та, зокрема, міста Кременчука адміністрація інституту прийняла дуже важливе для майбутніх вступників рішення: перші 100 з них, які будуть зараховані на І курс денної форми навчання, платитимуть за перший рік навчання всього лише 1000 грн. за рік.

 


У тебе ще є нагода стати членом великої дружньої сім’ї! 

 

Така пропозиція стала можливою завдяки співпраці з громадськими організаціями, підприємствами міста. Кременчуцький інститут в ці нелегкі для країни часи, коли фінансова стабільність українських сімей бажає бути кращою, постійно знаходиться у пошуку альтернативи в оплаті за навчання. На сьогодні адміністрацією інституту розроблена ціла низка заохочувальних заходів. 


Таким чином, ми робимо все можливе, щоб юнаки і дівчата залишилися в рідній країні і своїм розумом, здібностями, креативністю отриманими знаннями і дипломами на їх підтвердження сприяли розвитку економіки України, покращенню добробуту українського народу. «Ми навчаємо не всіх – ми вчимо кожного» - таким девізом керуються у своїй роботі викладачі інституту і прагнуть дати освіту якомога більшій кількості випускників шкіл, коледжів. На жаль, останнім часом в Україні виникли серйозні проблеми: випускники середніх навчальних закладів масово виїжджають за кордон, переважно в європейські країни, щоб отримати там вищу освіту. У 2017 році таких було 20%, тобто п’ята частина від загальної кількості. Цифра велика. Ми маємо разом зламати це негативне явище.

І в нас для цього все є.

Інститут має безстрокову ліцензію.


Усі напрями підготовки акредитовані до 2028 року.


 


В Кременчуцькому інституті ВНЗ «Університет імені Альфреда Нобеля» були створені необхідні умови для навчання студентів з обмеженими фізичними можливостями, і дев’ять з них вже отримали дипломи фахівців з економіки підприємства, маркетингу, обліку та аудиту, фінансів, економічної кібернетики та англійської філології і перекладу. Безумовно, дипломи про вищу освіту стали для них великою підтримкою у подальшому житті. Колектив інституту, ніколи не був осторонь тих подій, які відбуваються в країні чи в місті.


Так, в нас навчаються учасники АТО (на сьогодні 14 чоловік). Створена у 1998 році Кременчуцька філія Дніпропетровської академії управління, бізнесу і права за 20 років свого динамічного зростання перетворилась на один з кращих вищих навчальних закладів регіону. Двадцять років – це період становлення, започаткування традицій, набуття досвіду у різних напрямах діяльності.   Кременчуцький інститут ВНЗ «Університет імені Альфреда Нобеля» чітко визначає громадську та соціальну складову своєї діяльності і в цих питаннях ефективно співпрацює з органами місцевого самоврядування та громадськими об’єднаннями міста Кременчука.


Починаючи з 2010 року, інститут навчає людей похилого віку. Це перший в регіоні Університет ІІІ віку, що виник та успішно діє у результаті плідної співпраці колективу навчального закладу та органів місцевого самоврядування. Люди поважного віку не почувають себе самотніми, вони активно спілкуються, організовують різноманітні заходи і при цьому отримують цікаву інформацію на заняттях по трьох факультетах: краєзнавчому, етики і психології ділових відносин та охорони здоров’я.    


Гордістю інституту є його випускники. Вони займають гідне місце у громадському та економічному житті міста, регіону, України, працюють у виконавчій владі, органах міського самоуправління, керівниками структурних підрозділів великих підприємств, керівниками підприємств малого і середнього бізнесу, фінансових установ. Своєю успішною працею вони покращують соціально-економічне життя Кременчуччини.  


За більш детальною інформацією з отримання знижки на навчання, звертайтеся до інституту

(05366) 53850

+38 098 1509783

Наша адреса: Кременчук, проспект Свободи, 79


 

 

 

Не втрачайте можливість отримати європейську освіту у Кременчуці!


сайт Кременчуцького інституту «Університет Альфреда Нобеля»

 

Не втрачайте можливість отримати європейську освіту у Кременчуці!


 




Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх