Завдяки «сарафанному радіо» через три місяці кременчужанка знайшла свого песика Мішаню

21.07.2018, 08:08 Переглядів: 3 125

  

Песик потрапив у «Спецсервіс» з відкритим переломом лапки 

Три місяці назад до «Спецсервісу» потрапив песик з відкритим переломом лапки. Його вилікували і зараз він навіть не кульгає. Хороший, добрий, дуже лагідний він вже шукав нову сім'ю, як завдяки «сарафанному радіо» знайшли господиню. 



- Три місяці тому в Сецсервіс приїхала ціла сім'я, привезли поранену і нещасну собачку. Пес взимку з'явився в їхньому районі, на вул. Київській, прижився на зупинці, люди підгодовували, шкодували. Добрий, беззахисний малюк потрапив під машину - серйозна травма лапи... Велике вам спасибі, добрі люди! Лапу лікували довго, назвали Філя. Коли рани затягнулися, песик зміцнів і став дуже сумувати в нашому вольєрі, але ми не поспішали повертати Філю в місце проживання, на зупинку, сподівалися, що знайдеться для нього хороший будинок, адже він зовсім ручний, такий малюк повинен бути домашнім, - написала на своїй сторінці у фейсбук керівника служби відлову й утримання КП "Спецсервіс-Кременчук" Марина Кожушко.


 


Як з'ясувалося 1 січня у селі Майбородівка, пропав пес Мішка. Господиня Валентина шукала свого улюбленця, навіть приїжджала у Спецсервіс, але собаку не знайшла, адже пес в цей час знаходила на транспортній зупинці по вулиці Київській. Коли через три місяці з'явилася інформація у групі "Благодійний Кременчук", що пес шукає нову родину, Валентина чимдуж поїхала до "Спецсервісу". 


 


- До речі, Мішаня вже записаний в собачий салон, буде наводити красу - змивати і зістригати з себе всі жалі й нещастя, повертатися в свій образ домашньої, коханої, красивої собаки. Ми, співробітники Спецсервісу, від щирого серця дякуємо всім, хто брав участь в цій історії, всіх, хто допоміг Філі-Міші вижити і повернутися додому. Добра більше ніж зла - це довів кожен учасник порятунку собаки і радості сім'ї Валентини. Всім, хто шукає, чекає і не здається, бажаємо удачі. Вірте, дива бувають, - їх творять доброта і любов людського серця, - додала Марина Кожушко.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Марина Кожушко, Благодійний Кременчук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх