Випускникам Кременчуцького медколеджу видали недійсні дипломи

18.07.2018, 17:08 Переглядів: 6 100

Сталася помилка на типографії

29 червня у Кременчуцькому медичному коледжі імені В.І. Литвиненка відбулась урочиста церемонія вручення дипломів молодшого медичного спеціаліста випускникам відділень за спеціальностями «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Стоматологія ортопедична». Випускники відправились у добру путь з дипломами на руках - хто продовжувати навчання, а хто одразу працювати.


Уже під час подачі документів до вишів з'ясувалося, що не у всіх випускників отримані дипломи дійсні. У «ТелеграфЪ» звернулася одна з випускниць і розповіла, що була вкрай здивована, коли у прийомній комісії їй сказали, що її диплому немає у базі даних.


- Коли одногрупники почали звертатися до академій в інших містах їм сказали, що дипломи фальшиві і їх немає в базі даних, - розповідає дівчина. - Тоді ми звернулися до керівництва коледжу і нам пояснили, що це помилка типографії і вже в четвер нам видадуть інші дипломи. Але ж ми витрачали кошти на те, щоб поїхати до іншого міста й подати документи.


Директорка коледжу Світлана Малик запевняє, що сталась технічна помилка у друкарні - у процесі друку документа зникли нулі. За її словами, така прикрість спіткала не всіх, а лише частину випускників.


- В той же день, як виявили помилку, ми зателефонували на типографію, там визнали свою помилку і власним коштом передрукували дипломи. Уже у вівторок ми отримали нові дипломи. Про помилку у дипломах ми повідомили кураторів груп, які, в свою чергу, повідомили випускників, - зазначила пані Світлана. - Усі, хто звернувся до коледжу, уже отримали нові документи. Таких студентів близько 100. Прикро, що так сталося, але надіємося, що сьогодні-завтра уже усі випускники обміняють дипломи і будуть спокійні.


Прийом заяв і документів від абітурієнтів у 2018 році розпочався 12 липня і закінчується о 18.00 20 липня для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів і о 18.00 26 липня для осіб, які вступають лише на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання. Тож у кременчуцьких медиків лишилось обмаль часу на подачу документів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх