100 кг м’яса, барабан та премії на 1,5 млн грн: футболістам «Ворскли» вручили «бронзові» нагороди

16.07.2018, 13:03 Переглядів: 3 229

 

На церемонії вручення медалей не лише футболісти, а й вболівальники отримали подарунки

Футболістам та тренерському штабу «Ворскли» вручили «бронзові» медалі Української Прем'єр-ліги.


 


14 липня у залі Міського будинку культури футболісти в колі близьких та вболівальників отримали «бронзові» медалі, грамоти та подарунки.


 


Як повідомляють полтавські ЗМІ, участь у церемонії взяли: технічний директор ФФУ, а також легендарний футболіст «Динамо» та «Дніпра» Олег Протасов, виконавчий директор Української Прем’єр-ліги Євген Дикий, мер Полтави Олександр Мамай та голова Полтавської ОДА та голова Федерації футболу Полтавщини Валерій Головко. 


Під час церемонії вручення медалей частина гравців «Ворскли» отримали посвідчення Майстра спорту.


Президент «Ворскли» Роман Черняк запевнив, що полтавський клуб на 99% прийме матчі Ліги Європи на полтавському стадіоні: 


- Я можу сказати на 99%, що це буде в Полтаві. Ви бачите, ведуться ремонтні роботи. Вже встановлено половину турнікетів. З Італії виїхали світильники. Йде косметичний ремонт, йде облаштування зон для журналістів, для делегатів ФІФА та іншого, що потрібно для переходу стадіону до четвертого рівня. Чекаємо інспекцію 20 числа цього місяця. 


Крім 2,5 млн грн виділених з міського бюджету Полтави на підготовку стадіону до нового сезону, кошти ще отримають футболісти. Найближчої сесії з бюджету виділять ще 1,5 млн грн. на премії працівникам та футболістам «Ворскли».


- Після спілкування з керівництвом «Ворскли» я зрозумів, що там працюють близько 150 людей починаючи від масажиста та закінчуючи лікарями. Я хочу поставити питання на сесії міської ради Полтави, яка відбудеться 20 липня, щоб всі ці люди отримали по 10 тисяч гривень, - заявив мер Полтави. 


Нагадаємо, що у всеукраїнських ЗМІ періодично з'являється інформація про затримки заробітної плати та премій футболістам «Ворскли». Під час закордонних зборів за інформацією Sport Arena, футболісти «Ворскли» були готові бойкотувати матч з київським «Динамо» – через проблеми з виплатою заробітної плати, але пізніше цю інформацію спростовували у ряді ЗМІ. 



Але давайте повернемося до самої церемонії нагородження. Крім нагород «ворскляни» не лише отримали сертифікат на 100 кілограмів м'яса, а й самі дарували подарунки своїм вболівальникам. Так «зелено-білі» подарували барабан своїм уболівальникам та футбольні м'ячі. 


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Ворскла", Валерій Головко, Олег Дубина, 0532
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх