Кременчужанин підкорив гору «Снежка» бігши по мокрому камінню

30.06.2018, 08:34 Переглядів: 2 543

   

На чемпіонаті світу Ігор Слюсаренко став другим серед українських легкоатлетів

24 червня у Карпачі (Польща) відбувся чемпіонат світу з гірського бігу на довгу дистанцію. Спортсмени у дощ і холод долали 36,2 км з набором висоти 2110 метрів. У складі зібрної України виступив кременчужанин Ігор Слюсаренко.

 

Наш спортсмен у дебютному для себе гірському забігу фінішував з результатом 3:24.25 год та посів 61 місце. На цій дистанції переміг італієць Алессандро Рамбалдіні (2:39.18 год).

 

«Телеграфу» Ігор Сюсаренко розповів, що спортом займається все життя.

 

- Любов до бігу на довгі дистанції мені привив під час навчання в університеті Білик Олег Андрійович (зараз є заступником декана Харківського медичного університету). Після випуску в 2010 році і по теперішній час я тренуюся під керівництвом заслуженого тренера України Козлової Вікторії Михайлівни. Першим змаганням з гірського бігу був Чемпіонат України в 2014 році. Чемпіонат світу - це змагання дуже високого рангу, я радий, що зміг дебютувати складі національної збірної серед світової еліти на достойном рівні, - розповів Ігор.


 

 

На чемпіонаті світу спортсменам потрібно було двічі з різних сторін вибігати на гору "Снежка".


- Дистанція була дуже швидкісна, але й в той час дуже технічна, адже в основному бігти приходилося по мокрому камінню. На змагання їздили 10 чоловік з різних куточків України. Серед Українських легкоатлетів був 2 та зайняв 61 місце в загальному заліку, командне місце 14. Користуючись нагодою хочу подякувати людям, які знаходилися завжди поруч, а це - батьки, близькі друзі, тренер, а також за всіляку підтримку від колектива та керівництва 4 Державного пожежно-рятувального загону, керівництву ПАТ "Укртатнафта" за виділення спортивного інвентарю та екіпіровки для підготовки до Чемпіонату,  додав Ігор Сюсаренко.


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Ігор Слюсаренко, World Mountain Running Association
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх