Боксер Віктор Вихрист став переможцем міжнародного турніру в Грузії

18.06.2018, 07:01 Переглядів: 3 634

 

Кременчуцький боксер переміг у трьох боях, на один з яких суперник не наважився вийти на ринг

Кременчуцький боксер Віктор Вихрист став переможцем міжнародного турніру в Грузії. Вихованець СДЮШОР, під керівництвом тренера Олександра Ляхового, представляв збірну України у ваговій категорії +91 кг. 


  


Сумісний двотижневий збір національних збірних команд України та Грузії закінчився міжнародним турніром, який з 14 по 17 червня проходив в Тбілісі. Крім збірної України участь у турнірі імені Давида Квачадзе взяли команди з Грузії, Азербайджану, Росії, Молдови, Білорусі та Вірменії. 


 

Боксер з Кременчука в першому бою переміг росіянина Едуарда Авджяна. 



У півфіналі грузинський боксер Демурі Мачарашвілі відмовився виходити на ринг з нашим боксером, тому Віктору зарахували технічну перемогу. В фіналі Віктор Вихрист переміг Магомеда Абдулаєва (Азербайджан). 


За підсумком змагань національна збірна України здобула 14 нагород, серед яких:

  • золото: Назар Куротчин (вагова категорія 49 кг), Дмитро Замотаєв (52 кг), Олександр Меленюк (60 кг), Олександр Хижняк (75 кг), Віктор Вихрист (+91 кг)
  • срібло: Олег Чулячеєв (56 кг), Юрій Шестак (60 кг), Ярослав Самофалов (69 кг), Костянтин Пінчук (91 кг)
  • бронза: Ростислав Білостоцький (49 кг), Владислав Вєтошкін (56 кг), Мгер Оганісян (64 кг), Денис Пісоцький (69 кг), Валерій Харламов (81 кг), Рамазан Муслімов (91 кг)

Лідера збірної у ваговій категорії до 75 кг полтавця Олександра Хижнякя визнали «Найкращим боксером турніру».


 

- Чудовий результат, який в черговий раз доводить, що наша Головна команда йде правильним шляхом. На сьогоднішній день всі наші думки пов’язані з підготовкою до ліцензійних стартів на Олімпіаду в Токіо-2020 і в рамках саме подібних турнірів наші боксери отримують ту необхідну бойову практику в поєдинках з сильними опонентами - цитує президента ФБУ Володимира Продивуса прес-служба Федерація боксу України. – Висловлюю слова подяки президенту Федерації боксу Грузії Дато Циклаурі за проведені на надзвичайно високому рівні змагання та чудово організований сумісний навчально-тренувальний збір. Також вдячний усій нашій збірній, на чолі з Дмитром Сосновським, за самовіддачу. Пишаюсь кожним з Вас!


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх