Буде робота: Крюківський вагонзавод урочисто підписав угоду з «Дженерал електрик»

6.06.2018, 14:04 Переглядів: 5 121

 

Угода передбачає поставку 30 нових локомотивів TE33A, а також модернізацію застарілих локомотивів існуючого парку УЗ

5 червня в Одесі у конференц-залі готелю «Gagarinn» відбулася офіційна церемонія підписання угоди про партнерство між ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» і компанією GE («Дженерал електрик»). Про це повідомила прес-служба ПАТ КВБЗ.


Угода включає в себе кілька етапів виробництва, а також закупівлю певного обладнання у регіональних постачальників. Складання локомотивів для українських залізниць розпочали минулого місяця на заводі GE Transportation у Ері, штат Пенсільванія, перші поставки заплановано на кінець цього року.


Крім поставок 30 нових локомотивів TE33A, довгострокова рамкова угода GE Transportation з «Укрзалізницею» включає також модернізацію застарілих локомотивів існуючого парку УЗ, а також допомогу в забезпеченні надійної роботи парку - довгострокове сервісне обслуговування.


Підписання договору відбулося в рамках форуму UARail & Partners в Одесі, організованого компанією GE Transportation. Як заявили в компанії, метою проведення даного форуму є залучення українських виробників до роботи в ланцюгу постачань і прискорення локалізації виробництва продукції GE Transportation в Україні.


 


Для участі в заході GE запросила десятки провідних українських виробників залізничного обладнання, щоб дізнатися більше про потреби ланцюга поставок компанії, включаючи стандарти якості, процес сертифікації постачальників і важливі компоненти, які компанія має намір придбати в Україні. Виробники ж змогли більше дізнатися про потенційні можливості приєднання до глобального ланцюга поставок GE Transportation, якщо вони будуть сертифіковані для проекту в Україні.


- Уже поточного року ми разом з GE поставимо перші 30 локомотивів. Віримо, що цю роботу буде виконано якісно і в строк, – зазначив голова наглядової ради ПАТ «КВБЗ» Володимир Приходько. – Сподіваємося на продовження контракту у 2019 році, як передбачено чотиристоронньою угодою. Сподіваємося також, що ми не обмежимося поставкою тепловозів, а продовжимо нашу міжнародну співпрацю у випуску іншої продукції, інших видів залізничного транспорту.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: kvsz.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх