Розгляд справи про корупцію віце-мера Валерія Декусара перенесли

29.05.2018, 17:13 Переглядів: 2 172

Наступне засідання відбудеться за тиждень в Автозаводському районному суді Кременчука

Сьогодні, 29 травня, Автозаводський районний суд мав розпочати розгляд корупційного протоколу складеного правоохоронцями на заступника мера Валерія Декусара. Розгляд справи перенесли на 8 червня у зв'язку з клопотанням захисника відповідача Андрія Кінаша, у якого в цей час розгляд справи в Кобеляцькому райсуді.


Прокурор Ярослав Романов клопотав суд зупинити строк розгляду справи через неявку відповідача, адже адміністративні справи, що пов’язані з корупцією, розглядають впродовж 15 денного терміну.


- Оскільки розгляд справи без особи, що притягається до адміністративної відповідальності та його захисника не можливий, відповідно до статті 277 Кодексу про адміністративні правопорушення, згідно якого адміністративні справи, які пов’язані з корупцією, розглядаються впродовж 15-денного терміну. То я би просив застосувати ч. 3 ст. 277, у якій вказано можливість зупинити строк справи, коли особа не з’являється на судове засідання, - зазначив прокурор.


Суддя Ліна Обревко, яка розглядає справу, повідомила про те, що поки не повернулася офіційно повістка про виклик розгляд справи не можна зупинити.


Нагадаємо, що на Валерія Декусара складений протокол за ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Протокол складений у зв'язку з тим, що Валерій Декусар несвоєчасно подав декларацію про зміни в майновому стані: про отримання 480 тис грн матеріальної допомоги від Міноборони. Цю допомогу Валерій Декусар отримав по інвалідності як учасник АТО в 2017 році і вказав в основний декларації про доходи за 2017 рік, поданої 15.03.18 року.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх