Кременчужанка Анастасія Ковальчук завоювала «срібло» на етапі Кубка світу з більярду

29.05.2018, 12:02 Переглядів: 2 297

 

2 етап Кубка світу з більярду відбувся в Москві, він вивів кременчужанку в топ-5 жіночого світового рейтингу 2018 року у «Вільній піраміді»

Більярдистка з Кременчука Анастасія Ковальчук завоювала «срібло» на 2 етапі Кубка світу з більярдного спорту у «Вільній піраміді». В Москві 68 учасниць змагалися за звання кращої. 


Кременчужанка перемогла росіянок Наталію Кирпичникову, Євгенію Желдіну, Світлану Ставицьку, Світлану Максимову, Дар'ю Михайлову, а також Олександру Гізельс з Білорусі та Анну Котляр з України. 


У фіналі Анастасія Ковальчук зустрілася з багаторазовою чемпіонкою світу з «Вільній піраміді» росіянкою Діаною Мироновою. У видовищній битві наша спортсменка поступилася з рахунком - 4:5. Програючи перші дві партії, Анастасія перемогла у третій, але потім поступилася у четвертій. П'ята партія була за кременчужанкою, а шоста - за росіянкою, тут рахунок став 2:4. У 7 та 8 партії українка перемогла, зрівнявши рахунок - 4:4. На жаль, кременчужанка поступилася багаторазовій чемпіонці світу. 


Анастасія Ковальчук завоювала крім срібної нагороди 865 рейтингових очок, які вивели кременчужанку в топ-5 жіночого світового рейтингу 2018 року у «Вільній піраміді».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: фото зі сторінки Анастасії Ковальчук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх