Рррррр... Хокейний клуб «Кременчук» змінює назву... можливо – на «Тигри»

27.05.2018, 11:45 Переглядів: 3 598

 

Команда оголошує конкурс на нову назву, логотип та талісман

9 червня хокейний клуб "Кременчук" відзначить своє 8-річчя, клуб пропонує вболівальникам обрати нову назву команди, логотип та талісман команди. 


- За цей час у наших вболівальників виникали різні ідеї з приводу створення талісмана, зміни назви та логотипу команди. Один з таких варіантів ви бачите на фото. Для кременчуцького хокейного клубу завжди важлива думка уболівальників, а міжсезоння в українському хокейному сезоні саме час, щоб провести конкурси з приводу ваших нових креативних думок. Всередині нашого колективу також визріла ідея вигадати талісман за кольорами команди (білий, помаранчевий, чорний), а також змінити її назву і емблему українською мовою. Наприклад, «Тигр», «Тигри», «Кременчуцькі тигри», адже тигр один з найсильніших і швидких хижаків... Але журі конкурсу розгляне всі ваші варіанти. Будь-який бажаючий, що володіє елементарними художніми навичками та смаком, ототожнює себе з нашим містом і його символом, хокейним клубом, може взяти участь і стати переможцем конкурсу, - повідомляє прес-служба клубу ХК "Кременчук".


Свої роботи учасникам конкурсу необхідно відправити до 9 червня 2018 року на електронну адресу: hckremenchuk@gmail.com. Переможець конкурсу отримає в приз абонемент на відвідування всіх домашніх ігор кременчуцької команди на весь сезон-2018/19.


Клуб ініціює проведення даного конкурсу з однією метою: талісман, назва і логотип будь-якого хокейного клубу - це щось більше ніж звичайне графічне зображення. Потрібно воєдино пов'язати історію регіону, історію людей, нашого хокейного клубу і міста Кременчук.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх