На вихідних у Кременчуці дощитиме

11.05.2018, 17:01 Переглядів: 4 098

 

Можливі шквали та зливи

На вихідних у Кременчуці дощитиме, можливі шквали та зливи, обіцяють синоптики.


 
 
За прогнозом Ventusky, у суботу, 12 травня, повітря у Кременчуці прогріється до +19°C. Буде сухо, алн під вечір нахмариться. Без опадів. Пориви вітру досягнуть 12 м/с. У неділю, 13 травня, температура повітря спаде до +17°C. Сонце весь час ховатиметься за хмари. Вітер посилиться до 14 м/с. Вночі задощить.


 
 
Sinoptik обіцяє кременчужанам, що у суботу, 12 травня, вже вранці небо у Кременчуці затягнеться хмарами, які так і не зникнуть до кінця дня. Майже весь день мине без опадів, лише вечері розпочнеться сильний дощ. Температура повітря досягне +18°C. У неділю ж, 13 травня, спека спаде +14°C, небо затягнуть хмари. Протягом усього дня очікується дощ, який ввечері перетвориться на зливу.

 

 

 
Схожий прогноз і на Gismeteo. Тут також обіцяють дощ ввечері суботи, 12 травня, та протягом всієї неділі, 13 травня. Температура повітря - від +9°C до +17°C.

 

 
 
rp5 попереджає кременчужан про дощ, який почнеться ввечері суботи, 12 травня, та литиме усю неділю, 13 травня. У неділю зранку місто оповиє серпанок. Буде вітряно - пориви до 16 м/с. Мінімальна температура повітря - +9°C, максимальна - +20°C.


Інформація для мешканців Молодіжного:


Вітер зі сторони північного промвузла дутиме усю суботу, 12 травня. У неділю вітер зміниться, тож у смердіти не повинно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх