Кременчужанин Юрій Данилейко став чемпіоном світу

11.05.2018, 11:45 Переглядів: 8 696

 

Наш спортсмен завоював «золото» у скарбничку збірної України

З 4 по 6 травня у Харкові відбувся чемпіонат світу з «кампо-карате», в якому взяли участь близько 1000 спортсменів з 9 країн світу: України, Азербайджану, Угорщини, Ірану, Австрії, Казахстану та інших. 


В розділі KEMPO KUMITE заявили близько сотні учасників. Серед спортсменів був і кременчужанин Юрій Данилейко, який змагався у ваговій категорії до 90 кг. Під керівництвом тренера Максима Зіборова спортсмен завоював «золото» чемпіонату світу. 


- Розділ в якому я взяв участь був близький до змішаних єдиноборств, тому погодився виступити на цьому турнірі. Правила не багато відрізнялися від того виду спорту де я виступав - «Хортинг» ММА. На змаганнях були незначні обмеження, чесно кажучи я їх не запам'ятав, вийшов на бій і працював як завжди, удари, кидки, боротьба все це було. - поділився Юрій Данилейко.

 

Наш спортсмен поділився, що перед поїздкою на чемпіонат світу відчував певне хвилювання. 


- Коли їхав на змагання, то було певне хвилювання, оскільки це чемпіонат світу, і зібрав він багато спортсменів. Результатом змагань задоволений, це «золота» медаль! - додав Юрій.


Оскільки спортсменів на чемпіонаті було багато, нашому спортсмену доводилося довго очікувати свого виходу. Найважче це очікування, але навіть таке випробування не зломило Юрія, який вичікував свого часу. 


- Трохи втомило очікування поєдинків, оскільки їх було багато і все змінювалося. Але я знав за чим приїхав і просто чекав свого виходу. Мої бої пройшли успішно, достроково і без травм, що для нас головне. На таких турнірах змагається дуже багато хороших спортсменів і бійці професіонали, так що ми отримали хороший досвід й нагороду! - поділився чемпіон світу. 


Для Юрія це друга золота медаль на чемпіонаті світу. Чемпіон з Кременчука попри свій бойовий характер та ринзі трохи сором'язливий, його не часто побачиш на сторінках інтернет-видань. 


- Рідко говорю, що я чемпіон світу, тільки в таких випадках, - зізнався Юрій говорячи про інтерв'ю після бою. - Я не вважаю себе краще когось, ніколи не піднімаю себе. Звичайно безумовно радий цій медалі, вона друга з чемпіонату світу. Попереду ще багато роботи над професійними боями, нас чекає дуже цікавий і не легкий шлях. Всім бажаю займатися спортом й вірити в себе! Робіть те, що любите і любіть те, що робите!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх