Кременчуцькі ракетники – одні з кращих в Україні з кросфіту

10.05.2018, 10:05 Переглядів: 4 930

  

Чемпіонат сухопутних військ з кросфіту зібрав понад 100 спортсменів

Понад 100 військовослужбовців взяли участь у чемпіонаті Сухопутних військ Збройних сил України з функціонального багатоборства (кросфіту), який пройшов у Херсонській області з 30 квітня по 1 травня. Змагалися 14 команд з військових частин і навчальних закладів Міністерства оборони з Київської, Львівської, Харківської, Чернігівської, Херсонської, Одеської, Хмельницької, Полтавської та Вінницької областей.


Участь взяла також команда військової частини А1546 (107-й Кременчуцький реактивний артилерійський полк) у складі: Сергія Москаленка, Дениса Бондаря, Михайла Єлісєва, Руслана Габінета та Андрія Філіпова.
 

– Важко поєднувати з додатковими тренуваннями, але командир надав дозвіл на тренування. Тому за підтримки спортивного клубу Crossfit вдалося підготуватися до змагань, - зазначив Денис Бондар.


У підсумку наші бійці в загальному заліку посіли 6 місце, а за окремими дисциплінами були першими. 


 


Змагання з кросфіту у Херсоні проходять другий рік поспіль. Минулого року переможцем стала команда Одеської академії сухопутних військ. Цього разу перемогла збірна оперативних командувань “Схід” і “Схід-1” (Дніпро), на другому місці - команда Національного інституту сухопутних військ ім. Гетьмана Сагайдачного (м. Львів), на третьому - команда Харківського інституту танкових військ.


* Кросфіт – методика фітнесу, створена в 2000 році. Включає в себе низку фізичних вправ і популярний як змагальний вид спорту. Кросфіт – це елементи інтенсивного інтервального тренування з елементами важкої атлетики, пауерліфтингу, гімнастики, гирьового спорту, зарядки, силового багатоборства тощо.


Основною перевагою програми кросфіту вважають її універсальність. Заняття побудовані циклічно, таким чином, що тип навантаження постійно змінюється за рахунок функціональних вправ високої інтенсивності. В програмі поєднуються силові вправи із штангою та гирями, вправи на перекладині, стрибки, біг тощо. Кросфіт  націлений на те, щоб зробити людину одночасно сильнішою, витривалішою, більш координованою та спритною. Це забезпечується різноманітністю вправ, що робить програму цікавою та складною одночасно.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Денис Бондар, Вячеслав Гусаков/Громадське радіо ,CrossFit One Kremenchuk
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх