Кременчуцька художниця Оксана Бойко покаже франківцям, куди завели її мрії

26.04.2018, 11:01 Переглядів: 3 008

 

Персональна виставка мисткині відкривається у Івано-Франківську

2 травня у фортеційній галереї «Бастіон», що в Івано-Франківську, відкривається персональна виставка кременчуцької художниці Оксани Бойко «What Dreams May Come».


- Я живу на землі понад 40 000 років. Кожного разу народжуюсь і вмираю. Кожного разу мрію. Цього ж разу я намріяла бути художником, таким, якого знає світ і який пізнає світ. Тож я все життя малюю. Я мріяла побачити розмаїті культури і все відбулось неймовірними способами. Я мріяла вчитись в кращій мистецькій академії, мати власну майстерню під чердачком, школу і галерею… На сьогодні це маленькі реалії мого життя. Дві прекрасні душі супроводжують мене у цьому бутті - донька та син. Тож я поділяю їх глибоке переконання, що були часи, коли люди літали на драконах, єдинороги гуляли смарагдовими галявинами, ельфи піклувались квітами, два золоті карпи тримали світову гармонію, а найсолодший світ-це світ шоколадних зайців. Одного разу я навіть побачила замріяну душу української пісні, вона була уквітчана, глибока і сонячна водночас. Я вірю, що під Всесвітнім Деревом буття богині сплітають нитки долі. Ці мережки подібні до арабських мініатюр, що написані кольорами вірності й щастя. Я мрію, що моя доля вже в руках цих мудрих богинь і скоро я побачу, ми побачмо берег, до якого стрімко жене хвиля потужний корабель «Софія»… Я мрію…А все, куди приводять мене мрії є і в моїх картинах, - розповідає художниця.


Тож усіх, хто на наступному тижні буде в Івано-Франківську, мисткиня запрошує відвідати її виставку. Відкриття о 16.00 за адресою провулок Фортечний 1.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх