Збірна України, де грають хокеїсти «Кременчука», з проблемами долетіла на чемпіонат світу

22.04.2018, 16:06 Переглядів: 2 758

 

Хокеїсти залишились без речей

20 квітня національна збірна України прилетіла на літаку МАУ в Литву на чемпіонат світу-2018. За інформацією прес-служби ХК "Кременчук", українців гостинно прийняли організатори турніру, команда вже розмістилася в одному з готелів Каунаса.


Хокеїсти прогулялися містом і готуються до першого тренування на арені «Жальгіріс». Але заняття під загрозою зриву, так як з командою з незрозумілої причини не прибули баули з хокейною формою й одягом.


Додамо, що тренерський штаб збірної на чолі з Олександром Савицьким вже визначився з 23 хокеїстами національної команди, які потраплять в заявку на чемпіонат світу-2018.


Воротарі: Богдан Дьяченко («Донбас»), Сергій Гайдученко (без клуба). Третій запасний голкіпер - Віталій Власенко (ХК «Кременчук»)

Захисники: Денис Петрухно («Металлург» Нк, ВХЛ, Росія), Володимир Романенко («Дунаря», Румунія), Кирило Жовнір, Пилип Матвієнко, Дмитро Ігнатенко (всі – «Донбас»), Всеволод Толстушко (ХК «Кременчук»), Кирило Катрич, Андрій Татаренко (оба – без клуба)

Нападники: Сергій Бабинець, Владислав Гаврик (оба – «Прешов», Словаччина), Микита Буценко, Дмитро Нименко (оба – «Прогим», Румунія), Андрій Михнов («Юность», Білорусь), Віталій Лялька, Віктор Захаров (оба – «Донбас»), Севастян Карпенко, Антон Бойков, Дмитро Чернишенко, Тимур Гриценко (всі – ХК «Кременчук»), Шаміль Рамазанов (без клуба)


Генеральний менеджер: Сергій Мазур

Головний тренер: Олександр Савицький

Тренери: Павело Міхоник й Олег Шафаренко


Розклад змагань:

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх