Двоє кременчужан-каратистів стали бронзовими призерами Кубку Європи

16.04.2018, 10:33 Переглядів: 2 212

На жаль, один з вихованців клубу «Кадзоку» вибув через перелом руки 

14 квітня у Потаві відбувся Кубок Європи з кіокушин карате (IBU), де змагалися 320 спортсменів не лише з України, а й з-за кордону. 


- Вийшов дуже хороший турнір з напруженою боротьбою, шквалом емоцій, красивими нокаутами і видовищними боями. Крім європейських учасників, до нас приїхала команда з Маврикії (острівна держава в Індійському океані - ред.). 5 годин люди летіли, щоб взяти участь в нашому турнірі. І прикрасили його. Двоє представників цієї екзотичної країни стали чемпіонами в своїх вагових категоріях. Від душі їх вітаємо. Незважаючи на те, що через складну політичну ситуацію багато хто відмовився приїхати в Україну, все ж воювали на полтавському татамі традиційно сильні поляки і навіть обережні датчани, - зазначив тренер клубу «Кадзоку» Олег Колегов.


Кременчуцький клуб «Кадзоку» був представлений трьома спортсменами: Валерія Павлишина, Матвій Дуканич та Ілля Зінчук, які тренуються під керівництвом тренера Олега Колегова.


Матвій Дуканич бився як лев, але в додатковий час отримав перелом руки і, на жаль, вибув з турніру. А ось Валерія та Ілля стали «бронзовими» призерами європейської першості.


- Бажаємо нашим юним бійцям ставати ще сильнішими і підкорювати нові спортивні (і не тільки) вершини. Окремо хочемо подякувати за запрошення на турнір сенсея Д.М.Боклащука! Провести такий турнір в такий складний час багато чого варте. ОСУ! - додав тренер.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Клуб киокушин каратэ "КАДЗОКУ" г.Кременчуг
Теги: карате
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх