У Кременчуці врятували лабрадора, який впав у яму з мазутом

16.04.2018, 08:01 Переглядів: 5 073

 

Пес сам вибрався з ями й прийшов до людей за допомогою 

На Великдень до одного з підприємств на Молодіжному прийшов пес. За словами керівника служби відлову й утримання «Спецсервіс» Марини Кожушко у лабрадора шерсть злиплася й нагадувала панцир з чогось жирного та вонючого схожого на мазут чи якісь хімічні відходи. Все тіло собаки було вкрите цією речовиною і голова, й вуха, й морда. 

- Добре, що очі цілі, правда, сильно сльозилися. Ймовірно, бідолаха впав у яму або в резервуар з цієї «якою», повністю викупався, наковтався, але, на щастя, вибрався і пришкутильгав до людей, просити допомоги, - зазначила Марина Кожушко. 


Собаку вимивали, чистили шерсть, змивали водою та різними засобами, але він у Спецсервісі вимазав все: машину, вольєр і всіх працівників. 


 


Чотирилапому одразу надали допомогу, зробили уколи й прокапали. Ветеринари намагалися відмити бідолаху, але, все одно, залишався липким і смердючим. 



13 квітня до Спецсервісу приїхав чоловік, який шукав свого зниклого лабрадора й впізнав у "мазутному чуді" свого улюбленця. 


- Яке це було щастя для всіх! Собака і господар поїхали додому. Ця історія закінчилася добре, пес зумів вибратися з біди і йому вчасно допомогли добрі люди, але все могло бути інакше. У Сецсервісі знають багато подібних історій з домашніми собаками і котами, які закінчуються дуже погано, тому, що господарі «не встежили, не догледіли»... Друзі, будь ласка, бережіть своїх тварин, стежте за ними, самовигул часто закінчується трагедією і втратою, яку вже не виправити і не повернути, - додала Марина Кожушко. 


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Марина Кожушко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх