Двоє бійців з Горішніх Плавнів змагалися в клітці на міжнародному турнірі

5.04.2018, 11:32 Переглядів: 3 843

 

10 Міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв відбувся в Києві

У Києві пройшов 10 Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств за версією World-WFC. Десятки тисяч глядачів побачили 12 видовищних поєдинків, серед яких три - за чемпіонські пояси. Як повідомив «Телеграфу» Володимир Шемаров, серед бійців є двоє земляків із Горішніх Плавнів.


- Богдан Куделя рішенням поступився Магомеду Сатуєву. А Іван Дзябенко у другому раунді виграв бій удушенням Євгенія Бровко, - додав Володимир.


 


Поєдинки в клітці називають боями без правил, але насправді правила існують і їх чимало. Бійцям дозволені ледь не всі відомі бойові прийоми: боксування, боротьба в партері, удари ногами, колінами та ліктями, навіть видовищні бійцівські трюки з арсеналу східних єдиноборств.


Іван Дзябенко (6-0; Україна) - SBM 2 (задушливий прийом) - Єгор Бровко (2-1; Україна)


 


У поєдинку двох переможців Road to WWFC Бровко зайняв центр гексагона і постійно йшов вперед, але робив це практично без ударів, чим значно полегшував життя супернику. Про це повідомляє прес-служба WWFC - World Warriors Fighting Championship. Дзябенко діяв обережно, вичікував до вірного і, в підсумку, з другої спроби провів тейкдаун, а на покритті моментально опинився у вкрай вигідному становищі фул-маунт. Проте, Єгор напрочуд легко провів свіп і сам опинився зверху, але теж без продовження. Ледве розпочалася друга п'ятихвилинка, як Дзябенко знову перевів Бровко в партер і там знову віддав супернику ініціативу, після того як осідлав було його в фул-маунті. На цей раз для Єгора все скінчилося набагато сумніше: перебуваючи зверху, він дозволив Івану накинути на себе «трикутник» і в прямому сенсі тримався до останнього, однак був змушений змиритися з неминучим. Рефері зупинив сутичку, як тільки побачив, що Єгор почав «засипати», втрачаючи свідомість.



Магомед Сатуєв (2-0; Чечня) - UD 3 (одноголосним рішенням суддів) - Богдан Куделя (1-1; Україна)


 


Незабаром після початку поєдинку Богдан Куделя відзначився попаданням справа в голову, проте, як показали подальші події, це так і залишиться його головним досягненням в першому раунді. Сатуєв зробив ставку на роботу в партері і без видимих проблем тричі перекладав українця на покриття протягом перших п'яти хвилин, не зустрічаючи серйозного опору. Будучи зверху, Магомед результативно орудував правим ліктем, а також зробив спробу провести задушливий прийом. На початку другого раунду бійці обмінялися ефектними влученнями в стійці: у Сатуева пройшов лівий прямий, Куделя потрапив бекфістом. Перевагу собі Магомед знову забезпечив завдяки тейкдаунам, хоча Богдан захищався на покритті вже краще, ефективно пов'язуючи чеченця по руках. Свій кращий удар в цьому поєдинку Куделя завдав в третьому раунді, точно приклавшись до голови візаві, і поспішив розвинути успіх, атакуючи того у сітки. Сатуєв, однак, своєчасно зробив захисні заходи і пройшов в ноги, відновився в боротьбі і відповів Богдану красивим амплітудним кидком. В кінці бою Куделя з останніх сил пішов ва-банк, але занадто розмашисто, відверто і передбачувано, щоб чимось здивувати Магомеда, який заслужено переміг за очками одноголосним рішенням суддів.



Найкращі моменти чемпіонського бою турніру WWFC 10 Сергія «Полярний ведмідь» Співака проти Іво «Скорпіона» Кука.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: WWFC - World Warriors Fighting Championship Джерело відео: WWFC - World Warriors Fighting Championship
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх