У Кременчуці створили футбольну лігу серед дітлахів 2010 року народження

3.04.2018, 12:02 Переглядів: 1 980

 

Змагання триватимуть протягом двох місяців

Футболісти 2010 року народження змагатимуться у місцевій лізі. Участь у змаганнях візьмуть 10 команд (деяких по двоє): «Ягуар», «Кремінь», «Нафтохімік», ДЮСШ, «Гірник-Спорт» Горішні Плавні, «Чайка» Черкаси.


За словами президента футбольного клубу «Ягуар» Дениса Сухорука, ліга стартує вже 7 квітня й триватиме два місяці. Змагання проходять під егідою Федерації футболу Кременчука на спортивних майданчиках СК «Нафтохімік» та КДЮСШ-2.

 

- Ідея з’явилася з Польщі. Там у нас проводилися чемпіонати по кожному віку, в яких брали участь близько 10-18 команд. Тут теж раніше такі намагалися проводити, але, як бачимо, зараз це все десь пропало. Чому саме серед футболістів 2010 року? Бо на даному етапі у нас це старший вік серед наших груп. Тільки з весни-літа будемо набирати старших і тоді вже будемо думати про такі вікові категорії, - розповів «Телеграфу» президент футбольної академії «Ягуар» Денис Сухорук.


За словами Дениса, в принципі допустимі коливання +/- рік серед футболістів. Згідно з регламентом, ігри будуть проходити через суботу по круговій системі. Гра триватиме 20 хвилин, без таймів. На даний час ліга розрахована до початку червня, але на осінь готують подібний чемпіонат, щоб у юних чемпіонів була ігрова практика.  

Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх