Fashion Day на Ревівці: як у 2-й школі зустрічали весняні канікули

31.03.2018, 16:33 Переглядів: 4 308

 

Прибульці, поборники чистого довкілля та панки з 90-х познайомили учителі із сучасними модними тенденціями та показали актуальні луки

30 березня у КНВК №2 панувала атмосфера хвилювання. Останній день навчання перед весняними канікулами пройшов під назвою «FASHION DAY».


Мета модного показу — розкриття талантів кожного, креативність і, у результаті - 100% колективна робота у фешн-індустрії.


 


Школа маленька, у ній навчається 150 учнів і працює 23 педагога, але у неї велика душа. Всі хто в ній працює лагідно називають «Школа сімейного типу». Так і цього дня у такому родинному колі (батьки, учні, працівники школи) пройшов цей весняний день.


 


Усі класи презентували свої колекції – це і прибульці з 7 класу, які познайомилися з квітковою країною 4 класу. Усі разом танцювали вальс з 2 класом. Суворі 90-ті знову повеселили нас химерними зачісками, потертою джинсою. Із закликом врятувати країну від бруду виступив 8 клас, які обрали матеріал – поліетиленові пакети. Разом із 3 класом під улюблені хіти 2018-го ознайомилися із сучасними тенденціями моди. Потім легко відправилися у морську прогулянку з 5 класом. А на солоденьке залишився 6 клас із солодощами та різноманіттям загадкового Сходу.


 


Усі учасники цього дійства були заворожені. Між виступами були інтелектуально-розважальні конкурси, а також виступи учасників хореографічного гуртка, який працює на базі КНВК №2 6 місяців. Кожен відправився додому з позитивними відчуттями.


 

Автор: Ольга Ухналь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх