Група підтримки «Кременя» команда «Infinity» завоювала бронзу з чирлідингу

29.03.2018, 17:29 Переглядів: 3 789

 

Дівчата на рівних змагалися з майстрами спорту з чирлідингу

24 березня відбувся Відкритий чемпіонат Полтави з чирлідингу де виступала кременчуцька команда "Infinity", яка підтримує баскетбольний клуб “Кремінь”. Змагання проходили за підтримки Полтавської обласної федерації чирлідингу та під егідою міського голови та ректора ПНПУ імені В. Г. Короленка.


Участь у змаганнях взяли понад 200 учасників із різних міст та сіл України: Полтава, Харків, Суми, Дніпро, Чутове, Кам'янське, Боярка, Южне та Кременчук. Більшість міст були представлені декількома школами з чирлідингу.


За словами тренера "Infinity" Світлани Баранець кременчуцьку команду запросив Президент Полтавської обласної федерації Сергій Синиця.


Кременчук представила команда "Infinity": Катерина Скирда, Марина Семенова, Катерина Корейко, Юлія Павлюкова, Ірина Ільченко, Альона Калитяк.


 


Змагання з чирлідингу поділили на змагання з Чир та Денс, номінація Денс розподілялась ще на 3 номінації - данс, хіп та джаз. Всього було представлено 245 номерів в тому числі соло, дуети, квартети та команди від 6 чоловік.


"Infinity" брала участь у номінації чир-джаз-команда категорія "Дорослі".



- Змагання далися не легко. Довелося змагатися з майстрами спорту по чирлідингу, дуже сильні команди були нашими конкурентками. Але ми вибороли почесне 3 місце, взяли свої медалі. Емоційно було важко, хотілося показати кращий результат, але оскільки в чирлідингу немає розділення ступеню підготовленості команд, то командам-початківцям доводиться змагатися з майстрами спорту і це доволі нелегко. Але суть таких змагань в тому, що є можливість виконання спортивних розрядів, - зазначила тренер дівчат Світлана Баранець.


За її словами по сумі балів за кожний виконаний елемент спортсмен команди може отримати з першого по третій розряд.


- Наявність таких розрядів надалі надає змогу виконати кандидата у майстри спорту, а згодом і майстра спорту з чирлідингу. І сьогодні президент Полтавської обласної федерації повідомив мені новину, що за результатами змагань по сумі всіх балів перемога наших дівчат прирівнюється до першого місця і всім дівчатам команди будуть присвоєні та оформлені документально 1 розряди. То ж тепер у дівчат з'явився стимул змагатися надалі, щоб вийти на вищий рівень, - додала тренер.


P.S. Виступ "Infinity" вживу можна побачити на баскетбольному матчі "Кремінь" 6 квітня о 17.00, цього дня "слони" в рамках плей-офф зустрінуться з "Говерлою".  


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Світлана Баранець Джерело відео: Світлана Баранець
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх