Мужні чоловіки в зеленому відзначають професійне свято

26.03.2018, 16:33 Переглядів: 2 655

 

Вітаємо кременчуцьких воїнів-нацгвардійців

26 березня відзначають День Національної гвардії. Як відомо, Національна гвардія України як самостійна силова структура існувала з 1991 по 2000 рік. Але у зв’язку з загостренням ситуації в Криму та у східних регіонах України, було прийнято рішення відновити Національну гвардію. Вже 13 березня 2014 року Верховна Рада ухвалила закон «Про Національну Гвардію України».


У Кременчуці також розміщена військова частина 3059 Національної гвардії України. Нацгвардійці з Кременчука несуть службу у зоні проведення АТО. 





Міністр оборони Степан Полторак зазначив: 


- Шановні наші бойові побратими – військовослужбовці Національної гвардії України! Щиро вітаю вас із професійним святом!
Нам з вами випала почесна й відповідальна місія – захистити рідну Україну від злочинної агресії ворожих сил, котрі вже котрий рік поспіль докладають неабияких зусиль аби наша країна не відбулася як повноцінна незалежна держава. У цій боротьбі ми втратили кілька тисяч кращих синів та доньок України. Серед них є і самовіддані патріоти, військовослужбовці Національної гвардії України, які плече в плече, разом із підрозділами Збройних Сил України, інших силових структур, звільняли від окупанта міста Донбасу.
За ці роки помітно зріс ваш професіоналізм, а здобутий під час виконання бойових завдань досвід дає упевненість усім українським громадянам, що наші національні гвардійці із честю вистоять і переможуть у жорстокому та безкомпромісному протистоянні із загарбником і його найманцями. Національна гвардія України була, є і буде однією з основних інституцій забезпечення національної безпеки держави.
Тож, прийміть найщиріші вітання дo вашого професійного свята! Зичу всім військовослужбовцям Національної гвардії України міцного здоров’я, успіхів у бойовій підготовці, а вашим родинам – злагоди, гармонії та добробуту.
Вірю, що разом ми захистимо українську незалежність, і в нашій державі обов’язково запанує мир! Слава Національній гвардії України! Слава Україні!

Автор: Альона Душенко Джерело відео: facebook.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх