Футболісти «Гірник-Спорту» після харчового отруєння поступилися одеситам у Кременчуці

26.03.2018, 08:01 Переглядів: 2 860

 

Плавнівці розпочали другу частину чемпіонату

Футбольний клуб "Гірник-Спорт" з Горішніх Плавнів розпочав другу частину чемпіонату домашнім матчем з "Жемчужиною" у Кременчуці. На жаль, 26 березня підопічним Сергія Пучкова не вдалося з перемоги відкрити весняну частину чемпіонату, плавніці поступилися одеситам з рахунком - 1:3. Попередній тур "гірників", в якому вони повинні були зіграти з "Авангардом", перенесли на 10 квітня через неготовність поля у Краматорську.


Через неготовність полів з натуральним покриттям перенесли 6 ігор 24 туру на синтетичні поля«Гірник-Спорт» до Кременчука, «Десна» та «Колос» прийняли свої домашні матчі на полі стадіону «Діназ» у Лютежі Київської області, «Інгулець» прийняв «Кремінь» на синтетичному покритті стадіону імені О.Г.Поворознюка у Володимирівці, «Геліос» та «Полтава» прийняли команди на штучному газоні НТБ ФК «Полтава» у Копилах


Гірник-Спорт – Жемчужина - 1:3
Голи: Шевчук, 48 – Шестаков, 1, 39, Паламар, 61 (пенальті)

Гірник-Спорт: Камінський, Пінчук, Аксьонов, Носарєв (Єфремов, 6), Цапій, Батюшин, Скарлош (Панасенко, 46), Боровський (Фаюк, 46), Бафталовський (Павлик, 62), Черній (Сидоренко, 88), Шевчук. Запасні: Поштаренко, Кравчук. Головний тренер: Сергій Пучков

Жемчужина: Важинський, Щетінін, Поспєлов, Серденюк, Норенков, Гавриленко (Селезньов, 81), Терзі (Долінський, 87), Чернишов (Спас, 89), Паламар (Клімаков, 77), Попов, Шестаков. Запасні: Кравченко, Лазарович. В.о. головного тренера: Дмито Горбатенко



25 секунда матчу і вже гол. Шестаков у боротьбі з «гірниками» Носарєвим і Камінським відправив м’яч у ворота – 0:1. Наставник господарів Сергій Пучков одразу провів заміну, але «гірники» ще довго не могли оговтатися після швидкого пропущеного голу. До перерви «Гірник-Спорт» мав можливість зрівняти рахунок, але Бафталовський потрапив у сітку воріт з іншого боку. А ось одесити своєю можливістю скористалися: Попов пробив по воротах, воротар та захисник Гірник-Спорту« намагалися вибити м’яч подалі, проте Шестаков з близької відстані пробив у ворота – 0:2.  


На третій хвилині після перерви «Гірник-Спорт» скоротив відстань в рахунку до мінімуму. Пінчук скористався втратою гостей в центрі поля і віддав діагональну передачу на Чернія, який скинув м’яч на досвідченого Шевчука – 1:2. В середині другого тайму оборона «гірників» упустила Шестакова і Єфремов ціною жовтої картки та 11-метрового зупинив суперника. Паламар вдало реалізовує пенальті – 1:3.



Після гри в.о. головного тренера «Жемчужини» Дмитро Горбатенко відзначив поле «Кремінь-Арени» з синтетичним покриттям:


- Ми приїхали сюди за перемогою, адже програв домашню гру нам не було куди відступати. Вдома грали на льоду. Те що я очікував від своєї команди на жаль не могли продемонструвати комбінаційний футбол. Сьогодні нам це вдалося. На мою думки ми сьогодні заслужено перемогли. Коли до нас у першому колі приїжджав «Гірник» і сказав, що їм більше потрібніша перемога, то цього разу перемога бул потрібна нам, мабуть ми більше хотіли перемогти.


- Свій домашній матч ви грали на натуральному покритті, зараз ви зіграли на штучному покритті, як оцінюєте різницю?

-   Ми в Одесі грали на льоду. Ми ставимо завдання команді грати в комбінаційний футбол, грати через короткі передачі, там у нас нічого не вийшло. Хлопці боролися , але футболу було малувато. Сьогодні ідеальне поле, і в нас все вийшло над чим працювали.

 

 

Фото з матчу в Одесі "Жемчужина" - "Рух" (0:1). "Футбол ледникового периода!", - так охарактеризував гру офіційний сайт одеситів 


Головний тренер «Гірник-Спорту» Сергій Пучков після гри розповів, що напередодні гри майже пів команди отруїлося. У 9 гравців та тренерського штабу був розлад шлунку, тому футболісти не змогли підійти до гри в нормальному стані.


- Не хочеться виправдовуватися, у нас 9 футболістів отруїлися, н знаю від чого це відбулося… Переглянув моменти. Багато недопрацювали, у першому голі боковий арбітр запізнився (з підняттям прапорця, вказуючи н положення поза грою - ред.) було/не було це як говорять можна посперечатися.

Мабуть десь я не достукався до гравців. За тиждень до гри і на теоретичних заняттях і перед грою пояснював, що команди з низів турнірної таблиці будуть боротися і кусатися, тому необхідно серйозно до цього віднестися. І груба помилка на першій же хвилині, яка призвела до голу, на мою думку вплинула на команду в психологічному плані. А вони не були готові, як би там не було, але товариські зустрічі це одне, а офіційні ігри зовсім інше.


За словами тренера контрольні ігри в яких «гірники» в основному перемагали, негативно вплинуло на команду. Він сподівається, що поразка від «Жемчужини» опустить футболістів на землю.


- Штучне покриття не вплинуло на гру?

- Ми всі збори провели тут. З січня місяця тренувалися я к у себе в Горішніх Плавнях, так і проводили товариські ігри тут у Кременчуці. Грішити на поле…в першу чергу треба грішити на себе, чому так. Ми психологічно були не готові до цієї гри, хоча настрой на гру і на тренуванні був, виходили на поле боротися, але вийшли… Думаю перший м’яч на перших секундах вплинув на результат гри.


А вже 1 квітня «Гірник-Спорт» зіграє з лідером чемпіонату - київським «Арсеналом». 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Горняк-Спорт" Джерело відео: ФК "Горняк-Спорт"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх