Танці на льоду: кременчуцькі фігуристи вдало виступили на «Кубку Полтави»

15.03.2018, 12:33 Переглядів: 4 279

 

8 фігуристів з Кременчука виступили на всеукраїнських змаганнях 

Всеукраїнський відкритий турнір з фігурного катання серед спортсменів та любителів відбувся у Полтаві. 11 березня на «Кубок Полтави» з'їхалися близько 200 учасників віком від 4 до 48 років з Києва, Харкова, Одеси, Житомира, Кропивницького, Полтави, Богуслава та Кременчука.


Кременчук представили 8 фігуристів, які займаються під керівництвом Тетяни Дмитрович: Ілона Бондаренко, Аріна Калашнюк, Вікторія Гонтар, Рената Дмитренко, Анастасія Левченко, Анастасія Миронова, Богдан Радченко та Мирослава Сьоря. Спортсмени виступали з новою програмою та в новій категорії. Найменшому фігуристу було 5 років, а найстаршому - 16.


Фігуристи з Кременчука завоювали 2 призових та 2 четвертих місця, не дотягнувши трохи до призового місця.


За словами тренера Тетяни Дмитрович, на підготовку спортсменів до змагань було всього трохи більше місця, адже з 20 січня відкрила свої двері льодова арена «Айсберг». За відсутності можливості відпрацювати під музику, адже часто тренування разом з масовим катанням, нашим спортсменам вдалося показати гідний результат.


Ви можете і самі переконатися у красі та грації фігуристів, а дисципліна допомагає спортсменам не лише досягати висот, а й набиратися впевненості у власних силах. Краще раз побачити, ніж сто разів почути:  


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Спортивный клуб фигурного катания"Айсберг" г. Кременчуг Джерело відео: Алексей Таловеро
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх